Te is utálod, ha összeragad a testetek, és mindenhonnan izzadság folyik? Akkor jobb, ha néhány szexpózt meghagysz a hideg, téli estékre. 

Melegben  szexelni  nem könnyű, a test hőmérséklete megemelkedik, és a legkisebb fizikai erőfeszítés is megizzaszt. A tikkasztó melegben bizonyos pozíciók szörnyen kényelmetlenné válnak, amikor felhevülsz és szakad rólad a víz. A szakértő azt tanácsolja, néhány pózt ilyenkor jobb mellőzni.

ezt a szexpózt hagyd meg a hideg estékre

A klasszikus misszionáriust nem lehet a dobogóról letaszítani, még mindig az emberek egyik kedvenc szexpóza: egyszerű, élvezetes és nem túl fárasztó. Azonban mivel a testünk túl közel van egymáshoz, nagy melegben nem ajánljuk. 

Nem ideális nyáron, mert nagyon közel vagy a partneredhez, ami megemeli a tested hőmérsékletét, és ráadásul még össze is tapadtok

– mondja Marisa Peer szexterapeuta, hozzátéve: kerüljük a túl sok testi érintkezéssel járó pozíciókat, különösen, ha felsőtestünk ér össze. 

Hogyan szexelj melegben? 

A kutyapóz jó választásnak tűnik akár nyáron is, mert szerencsére elég kevés érintkezést igényel:  a két test viszonylag távol van egymástól, így nem izzadunk meg túlságosan.

Ebben a cikkünben összegyűjtöttük néhány kímélő szexpózt, amiket a nagy hőségben érdemes lehet bevetned!

A megfelelő szexpóz kiválasztásán túl is van néhány tippünk:

  • szellőztesd és cseréld gyakrabban az ágyneműdet,
  • használj ventilátort, 
  • nyiss ablakot,
  • igyál elég folyadékot,
  • próbálj meg lazítani, és tartsd alacsonyan a pulzusszámod. 

Egy biztos: ne hagyd, hogy a hőhullám elvegye a kedved egy fenomenális szextől!

Via