Ha nagy is a szerelem, ez sokszor nem elég az orgazmus eléréséhez. Itt az ideje, hogy technikailag is rásegítsünk egy kicsit a nagy Oh-ra!

Tuti, hogy orgazmusra alkalmas pózban csináljátok?

Bízol a pasidban, nincsenek veszekedések, minden klappol, még a szexet is kívánod. Akkor mi az oka annak, hogy mégsincs orgazmusod? Nos, az egyik leggyakoribb akadály, hogy egyébként a testednek nem azokat a pontjait éri az izgatás, amelyek nálad orgazmust okoznak. 

Biztos például, hogy a pasid abban a szögben, abban a pózban hatol beléd, ahogyan neked a leg orgazmus-kompatibilisebb? Ha nem vagy benne biztos, ne bízd a véletlenre, itt az ideje, hogy kipróbáld a mérföldezést!

Mit tud a mérföldezés?

Na de mit takar ez a hangzatos név? A pasid ezzel a pózzal annyira mélyen járhat benned, hogy még téged is meglephet. Mintha mérföldekkel mélyebben hatolna be, mint bármikor máskor!

A nő a hátán fekszik az ágyon, a pasi pedig az ágy mellett állva készül a behatolásra. Azonban ezen kívül más feladata is van, mint egy fordított talicska, megemeli a nő lábait, mindkét oldalon. A nő csípője így a levegőben van, ezzel is biztosítva a mélyebb, intenzívebb behatolást. Mint a mellékelt ábra mutatja, akár asztalon is csinálhatjátok! Ez a póz tökéletes, ha a konyhában, vagy más egyéb, a hálószobán kívüli helyen esnétek egymásnak!

Fotó: Shutterstock