Az internet új sztárja a szexszék, amelyekből hihetetlen kínálat van, és persze ezeknek az árazása is hihetetlen. Most azonban van egy a lehetőségekhez képest olcsóbb opció, amelyet visznek, mint a cukrot.

Mire jó a szexszék?

A professzionális szexszékek aligha számítanak újdonságnak a szex területén. Rengeteg alternatívát kínálnak, amely lehetővé tesz sokféle orális, hagyományos vagy éppen anális alternatívát.

Emellett pedig sokkal kényelmesebb mint a hagyományos székek, ugyanis tökéletes támaszt nyújt a hátnak, egyszerűbb vele a csípő megemelése, és a kevésbé romantikus tényező: rendkívül egyszerűen tisztítható. 

Forrás: Amazon

Mire jó még a szexszék?

Ha olyan pár vagytok, akik között jelentősebb a magasságkülönbség, akkor tökéletes kiegészítő lehet nektek a szexszék, mert számtalan opciót nyújt, hogy ez ne álljon az élmény útjába. 

Mivel könnyen tisztítható, az internetezők már elárulták, hogy egyébként a hétköznapokban is szívesen használják, akár jógához vagy tévézéshez is tökéletes társ lehet. Az internet sztárjának számító szexszéket zipzáros huzat fedi, amelyet könnyedén moshatsz is!

Via