Unod már, hogy minden aktus után le kell cserélni a lepedőt? Szeretnéd, ha lenne valami egyszerűbb megoldás, ami praktikus, és mégis ugyanúgy élvezheted mellette a szexet: akkor a szextakaró neked találták ki. 

Mire jó a szextakaró?

A szextakaró egy olyan takaró, amely segít abban, hogy a szexet kényelmesen élvezhessük, és amelynek köszönhetően száraz maradhat az ágy. A szextakaró ugyanis vízálló, és persze igaz ez a mindenféle folyadékokra, amelyek előkerülhetnek az együttlét során. 

Ha nem mosod minden együttlét után az ágyneműdet, akkor különösen hasznos lehet, ugyanis számodra akkor ez a leghigiénikusabb megoldás is. 

A sperma, a kenőanyagok, az olaj, az izzadtság, vagy éppen az extrémebb esetekben az ürülékek nagyszerű táptalajként szolgálnak a baktériumoknak. 

Nem kell a mosáson agyalnod

A jó szex azonban higiénikus is, gondolj csak bele, mennyire kényelmes és szexi egy olyan ágyban feküdni, amelyben piszkos érzésünk van a kellemes percek után? 

Egy gyors zuhany után a szexlepedőt eltávolítva nagyszerű lehet az élmény, akár csak egy frissen mosott ágyba behuppanni egy hosszú nap után. 

A szextakaró akkor is remek választás, ha éltek a menstruáció alatti szex lehetőségével. Ugye te is inkább összebújnál az együttlét után, mint hogy inkább a mosást tedd be?

Via