Akár távkapcsolatban éltek és életben kell tartani a tüzet, akár csak hiányoztok egymásnak nap közben, a szexting remek eszköz lehet, hogy a kapcsolat sose fáradjon el. Nem tudod, hogyan csináld? Elárulunk öt tippet, amivel csak a te pajzán üzeneteidre gondol majd egész nap. 

Érezz rá a helyzetre

Tudnod kell, hogy éppen mit csinál, vagy hol van. Ha például egy neki nagyon fontos eseményen vesz részt, akkor a szexting rosszul is elsülhet: megsértődhet, hogy elveszed a fókuszt a nagy pillanatától. Éppen ezért mindig fel kell mérni, hogy van-e helye és ideje annak, hogy szexi üzenetekkel bombázzuk a pasit. 

Határfelmérés

Tudnunk kell azt is, hogy partnerünk mire mennyire nyitott. Jöhetnek akár fotók is? Kellemes, kedves, érzékeny üzenetekre vágyik, vagy a legdurvább együttlétet szeretné kibeszélni? 

Sok mindenre hatással lehet

Azt is a partner tudtára kell adni, mi a szándékunk. Lehet, hogy egy hevesebb együttlétet írsz le neki, ám élőben egyáltalán nincs kedved ilyen szinten vadulni? Nem gond, csak tisztázd vele, hogy ne értse félre, hogy mire vágysz. 

Indítás

Vannak, akik azonnal a közepébe vágnak, és megírják egy adott póz elképzelését. Mások romantikusabban csak annyit dobnak be:

Még mindig csak a tegnap éjszakára tudok gondolni!

Ha viszont azt üzened először, milyen ruha van rajtad, azonnal tudni fogja majd, mire számíthat a folytatásban.

Fotók

Sokszor pajzán fotók és videók is a szexting részei lesznek, ám ami nagyon fontos, hogy tisztázzuk, mikor és milyet küldhetünk. A nők például a legtöbb esetben nincsenek elragadtatva a dickpic-ektől, a férfiaknak pedig kínos lehet, ha véletlenül a haverok előtt nyitják meg az erotikus fotót. Nagyon fontos a biztonság!