Mindenkinek volt már szexuális álma, ez szinte tuti biztos. Ilyenkor pedig fixen te is azt kérdezgeted magadtól, vajon ezek mit jelentenek. Pláne, ha mondjuk álmodban egy kollégáddal szexelsz, vagy egy arc nélküli idegennel. Most eláruljuk, itt a titok, ezt jelentik valójában a legvadabb szexuális álmok

Szex egy kollégával 

Az egyáltalán nem furcsa, ha azt álmodod egy kollégáddal szexelsz. Mivel valószínűleg mindennap együtt vagytok, sok időt töltötök együtt, előfordulhat, hogy az álmaidban is felbukkan. Ebben az esetben nem biztos, hogy valóban szexelni akarsz vele, inkább arról lehet szó, hogy a közösen elért sikereitek így köszönnek vissza a tudatalattidban. Ha azonban a a főnököddel bújsz ágyba álmodban, akkor az már más tészta. Az a hatalomról szól, ami jelentheti azt is, hogy te magad szeretnél magasabb pozícióba kerülni a munkahelyeden. 

Szex egy arc nélküli idegennel 

A szexuális álmokról tudni kell, hogy ritkán szólnak valóban a szexről, már, ami a jelentésüket illeti. Ha egy arc nélkül idegennel estek egymásnak, akkor valószínűleg arról lehet szó, hogy titkon nagyon vágyódsz valaki után, aki egyelőre elérhetetlennek tűnik. 

Szex egy híreséggel 

 A szex egy celebbel két dolgot jelenthet: szimplán vonzódsz ahhoz a valakihez és mivel tudod, hogy plátói, álmodban bújtok ágyba, de az is lehet, hogy te magad vágysz az elismerésre. A kedvenced pedig azért jelenik meg ilyen formában az álmodban, mert ő már letett valamit az asztalra, valahol pedig te is vágysz arra, hogy hasonló sikerben fürdőzhess. 

Nyilvános szex 

A nyilvános szex gondolata lehet, hogy megfordult már amúgy is a fejedben, de mivel tudod, hogy nem igazán szabad, ezért a fantáziád álmodban nyilvánul meg. Álmodban tényleg olyan helyszíneken járhatsz, ahol csak akarsz. Persze lehet, hogy egy ilyen álomnak is mélyebb jelentése van. Ha mondjuk az irodában szexelsz, az összes kollégád előtt, akkor nem kizárt, hogy túl sok volt mostanában a munka, és kimerültél. A munkával kapcsolatos gondok pedig még álmodban sem hagynak nyugodni. 

Szex a legjobb barátoddal 

Ha álmodban a legjobb barátoddal szexelsz, az hihetetlenül kínos élmény lehet. Ilyenkor érdemes elgondolkodnod rajta, miért is lehet mindez, tedd fel magadnak a kérdést, biztosan csak barátként tekintesz az illetőre? Azt azonban tudnod kell, hogy sok esetben a szexuális álmoknak semmi közük nincs az álomban megjelenő emberekhez, gyakran az élethelyzetet, a bizonytalanságaid manifesztálódnak. A tudalattid ugyanis sokkal többet tud, mint gondoldnád, szóval nyugi, valószínűleg nem kell aggódnod ezek miatt az álmok miatt. 

(via)