Nem egyszerű megérteni a pasikat, főleg nem, ha az érdeklődésükkel kapcsolatosak a kérdéseink. Most megmutatjuk, miből jöhetsz rá, ha egy pasi szexuálisan vonzódik hozzád!

Izzadó tenyér

Megfigyelted már, hogy amikor veled beszél, rendkívül sokat matat a kezeivel? Esetleg izzadnak is? Nem tudja, mi tévő legyen, ha a közeledben van, ezzel kapcsolatban pedig azonnal lebuktathatják a kezei!

Megváltozott hang

Amikor hozzád beszél, teljesen más lesz a hangszíne? Na nem csak azért, mert valamit kérni akar tőled, minden helyzetben úgy érzed, veled teljesen máshogy bánik mint másokkal? Nem véletlen, benned a nagybetűs nőt látja!

Keresi a társaságod

Hiába, hogy nem kettesben találkoztok, akárhányan is gyűltök össze, melletted köt ki. Veled beszél, téged néz, melletted érzi magát biztonságban. Na és persze te érdekled a legjobban!

Elhúzódó érintések

Persze, vannak olyan helyzetek, amikor adja magát egy-egy érintés. Na de ezeknek is van ám határa, nem tartanak a végtelenségig! Ő azonban egyértelmű jelet akar adni, és kicsit tovább tart az a kedves derékfogás, kicsit tovább érinti az ő kézfeje a tiédet. 

Titok? 

Van valami furcsa érzésed amikor ketten vagytok? Olyan, mintha valami titkos dolog lenne kettőtök között? Akár mintha rosszban sántikálnátok? Akkor a kettőtök közötti kémia tagadhatatlan!

via