Ugyan ma már többet tudunk a szuperorgazmusról mint régen, még mindig sok kérdőjel övezi a témát. Most azonban utána jártunk, mit is jelent ez pontosan, és kinek sikerülhet elérnie. 

Mi az a szuperorgazmus?

Régóta mondják, hogy szuperorgazmus lehetséges, de sokáig azt hitték, hogy ez csupán mítosz. Hogy mit is jelent ez pontosan? Azoknak a szerencséseknek, akiknek szuperorgazmusuk van, azoknak egymás után többször is részük van az élvezetben. 

A tudósok a The Super Orgasm című dokumentumfilmben elmondták, hogy megvizsgálták a részt vevő nők agyát is az orgazmus közben,  és megnézték, hogy az adott nő képes-e többször egymás után az orgazmusra, azaz szuperorgazmusra.

Kiknek sikerül a szuperorgazmus?

Na de mi is volt a közös azokban a nőkben akik képesek a szuperorgazmusra? Mind izgatottabbak voltak mint amennyire egy nő izgatott az együttlét előtt. Kimagasló libidóval rendelkeztek, és több oxitocint termeltek. Emiatt úgy érezték, szorosabb kapcsolatban állnak a partnerükkel, és nyugodtabb volt a természetük is, keveset aggódtak a kapcsolatuk miatt. 

A végtelen szuperorgazmushoz tehát szükséged van arra, hogy laza legyél, hogy szoros és őszinte kapcsolatban állj a pároddal, és persze hogy annyira kívánd, mint még soha senkit - ezt mutatják legalábbis a legfrissebb tanulmányok. 

via