Volt már életedben orgazmusod, ám vágysz rá, hogy valami egészen újat mutassanak neked ebben a témában? Akkor itt az ideje, hogy a szuperorgazmusért is ringbe szállj!

Mit jelent a szuperorgazmus?

Régóta mondják, hogy a szuperorgazmus létezik, mégis sokan, sokáig azt hitték, hogy ez csak mítosz. Na de mi is a lényege a szuperorgazmusnak? Hogy nem egy van belőle, hanem valósággal halmozod az élvezeteket. Aki szuperorgazmust tapasztal, az nem áll meg egynél, hanem gyönyörök sorát élheti meg!

A tudósok a The Super Orgasm című dokumentumfilmben is elmondták, hogy több vizsgálatot is végeztek a témában. Az eredmény pedig? A tudomány is alátámasztja a szuperorgazmus létezését. 

Hogyan érheted el a szuperorgazmust? 

Nos, nem jön magától, és nem is egyszerű. A szuperorgazmust elért nőkben volt néhány fontos közös vonás: izgatottabbak lettek, mint a többi nő, és több oxitocint termeltek. Ezen kívül van egy érzelmi összetevő is: úgy érezték, hogy szorosabb kapcsolatban állnak partnerükkel, mint azok, akik nem értek el szuperorgazmust, az érzelmi kötelék maitt pedig sokkal nyugodtabbak is voltak.

Röviden tehát három fő összetevője van a szuperorgazmusnak: 

  • az átlagon felüli oxitocin termelés, 
  • a szoros érzelmi kötelék a partnerrel, 
  • és a sokszor lehetetlennek tűnő nyugalom.

Ezek alapján nagyon úgy tűnik, hogy a szuperorgazmus nem az egyéjszakás kalandok főszereplője, sokkal inkább a mély szerelmeknél van esélyed arra, hogy elérd. Sokakban megfogalmazódott a kérdés, hogy fizikailag hogyan lehet ezt bírni. Nem fájdalmas, zavaró vagy kimerítő többször elélvezni? A szuperorgazmust elért nők szerint egyáltalán nem, sőt, semmilyen testi kellemetlenséget vagy kihívást nem tapasztaltak.

via