A tantrikus szex teljesen új fordulatot hozhat a szexuális életetekbe, ugyanis teljesen más dolgok kerülnek előtérbe, mind a hagyományos szex során, vagy éppen teljesen más megvilágításban találkozunk a már régen megszokott dolgokkal.

A tantra és annak technikái nem éppen a legegyszerűbbek, ám aki egyszer elsajátítja, annak nem marad el a jutalom sem. Azonban a sikerre akkor a legnagyobb az esély, ha már összeszokott párok gyakorolják, az egyéjszakás kalandoknál talán nem ez a lehető legjobb módja az élvezeteknek. Na de mik is a tantrikus szex alapelvei, amelyek még hosszabb, mélyebb és intenzívebb orgazmust ígérnek?

Carpe diem

Éld meg a pillanatot, kapcsold ki a gondolataid. Ne rugózz a napi problémákon, csak figyelj a testedre, a lélegzetedre, és persze a partnerére. Figyeld meg az apró részleteket, szeresd önmagad és a párod minden porcikáját is. Érintsd meg, csókold meg a másikat, és figyeld a reakciókat. 

A ritmus

A világmegváltó orgazmus csak akkor elérhető, ha tényleg mély figyelemmel tisztelitek meg a másikat. Ha pedig az megvan, akkor a mozgás, a ritmus összhangban lesz - ez pedig elengedhetetlen! Akkor megfelelő a kémia, ha szinte egy tánchoz hasonló összhangot éltek meg.

A légzés

A tantrikus szex másfajta, ám nem nehezebb légzést igényel, mint az egyszerű szex. Legyen a levegővétel minél lágyabb és nyugodtabb. Próbáljátok meg szinkronba hozni a lélegzetvételt a partnereddel. Egy apró gyakorlat: hatig számolva lélegezz be, hatig számolva tartsd bent, és hat alatt fújd ki. Már ez is őrületes változásokat hoz!

Hosszan tartó élvezet

Ne menjetek el azonnal, amint jön az inger. Fokozzátok, tartsátok vissza az orgazmust, ne azonnal történjen. Ha így tesztek, még intenzívebb gyönyörre számíthattok!

Via