Őt szereted, vagy azt, hogy végre nem kell egyedül lenned? Sokszor a nagy szerelem nem is annyira őszinte, mert nem a másik személynek szól, pusztán a szituációnak, hogy a magánynak végre búcsút inthetsz. Mutatjuk a társfüggőség 5 leggyakoribb jelét. 

Nem bírsz meglenni nélküle

Ha az ember szerelmes, szeretne minél több időt tölteni a párjával, ám ebben is van egy egészséges határ. Nos, a társfüggők ezt nem érzékelik. Ők bármilyen rövid időt is töltenek a másik nélkül, az egy kínzással ér fel. 

Kerüli a vitákat

Egy egészséges párkapcsolatban vannak eltérő nézetek, vélemények. Van, hogy a két ember teljesen ellentétesen látja a dolgokat, és hidd el, ezzel az égvilágon semmi baj nincsen. Ám a társfüggő nem mer ellent mondani, mert attól fél, hogy az már a kapcsolat végét jelentené. 

amit csak akar

Az nem baj, ha a kedvére akarsz tenni a partnerednek, de a társfüggők esetében ez azt jelenti, hogy az adott személy mindenről lemond, hogy a másiknak jó legyen. Mindig a másik akarata érvényesül, minden úgy történik, ahogyan ő szeretne, amíg te szép lassan irreleváns leszel nem csak az ő, de a saját életedben is. Felejtős!

Megerőszakolod magadat

Vannak olyan esetek, amikor viszont te magad is tisztában vagy vele, hogy ezt nem szeretnéd megtenni, mégis megteszed. Pedig belül nagyon fáj, nagyon küzdesz ellene, és nem kényelmes számodra ez a szituáció, mégis belemész. Kérlek, ne!

Feladod a szokásaid

Régebben még a szombat a csajoké volt, a napi edzés vagy jóga alapvető, mostanra azonban szépen lassan leépítettél mindent, ami az életed része volt. Már semmi más nem létezik számodra, csak ő. Nem biztos, hogy ez a helyes út.

Via