Nem minden pár egyforma: ami egyeseknél működik, másoknál nem biztos. De bizonyos viselkedési formák minden párkapcsolatra rossz hatással vannak. Íme három, amit kerülj el, ha szeretnéd, hogy a kapcsolatod tartós legyen!

ne hánytorgasd fel a múltat!

Egy régi történés vagy nézeteltérés felelevenítése nem a legjobb ötlet, és biztos, hogy vitához vezet. Nem számít, hogy mi miatt alakultak ki benned sérelmek, ha egyszer már megbeszéltétek, próbáld meg lezártnak tekinteni, és nem újra meg újra kiakadni rajta! A  pasid  exeinek vagy hódításainak száma szintén nem a legtutibb téma...

via GIPHY

ne ítélkezz!

Ez a pont az előző folytatása, és az egyik legfontosabb „ne tedd szabály!” Bármit is csinált a pasid a múltban, ne ítélkezz felette.

via GIPHY

Fontos, hogy bízzatok a másikban, ez pedig nem megy úgy, ha folyton kritizálod a másikat múltbéli szokásai vagy cselekedetei miatt.

Jó, ha tiszta lappal tudtok indítani, és a legérzékenyebb, legintimebb dolgokról is sértődöttség és ítélkezés nélkül beszélhettek.

ne kerüld el a konfliktust! 

Egyes párok hajlamosak arra, hogy minden bajt a szőnyeg alá söpörnek, és legszívesebben elbújnának, ha vitára kerül a sor.

via GIPHY

A konfrontáció elkerülése és az, hogy nem kommunikáltok, a legjobb módja annak, hogy lassan, de biztosan tönkretegyétek a  kapcsolatot. A neheztelés tüske formájában benned lesz és előbb-utóbb vulkán-szerűen robban ki, ráadásul akkor, amikor a legkevésbé számítasz rá. 

Via