A testbeszéd elég egyértelmű jelekkel tudatja, mit érzünk, mit gondolunk.
Ha tehát odafigyelsz arra, mit látsz a partnereden, vagy változást érzékelsz a viselkedésében, akkor könnyen kiderül az is, ha a szakítás felé tartotok. 

Itt az 5 jel, amire mindenképp figyelned kell, de azt vedd figyelembe, hogy minden párnak más a kapcsolati nyelve, lehet, ami általánosságban igaz, az rátok nem érvényes, mert ti mást szokásokat alakítottatok ki.


Feszült, amikor veled beszél

Ha úgy érzed, feszesen tartja magát még akkor is, amikor beszélgettek valamiről, és úgy látod, hogy nem tud ellazulni, nem meri elengedni magát, az sajnos nem jó jel. Megpróbálhatod lelazítani, vagy esetleg rá is kérdezhetsz, hogy van-e valami gondja veled, de fontos, hogy jókor  kérdezz rá  erre és ne tűnjön nyafogásnak, mert különben csak rosszabb lesz. 

Nem néz a szemedbe

A szemkontaktus nagyon fontos, ha azt veszed észre, hogy a  pasid nem néz rád, vagy kerüli a tekintetedet, amikor hozzád beszél, akkor még az is lehet, hogy titkol valamit. Ez sem a legjobb jel. 

Elmarad a simogatás

Az érintés nem csak a szexben fontos, a mindennapi dolgok közben is jó, ha van egy apró érintés, simogatás, vagy egy gyengéd puszi. Ha korábban ez megvolt köztetek, és úgy tapasztalod, hogy ez lassan elmarad, akkor sajnos kezdhetsz aggódni, mert ez is a távolodás jele. 


Nem fogja meg a kezed

Van olyan  pasi  és van olyan kapcsolat, amiben a kézfogás egyáltalán nincs jelen. Viszont, ha ti korábban szinte mindenhova így mentetek, sétáltatok az utcán, ültetek a moziban, és most valamiért ez nem működik köztetek, az szintén nem jelent jót.


Türelmetlen 

Mindenkinek vannak nehéz napjai, amikor türelmetlenebb a másikkal. Ha ez rendszeressé válik, és úgy érzed, már szinte semmit nem tudsz elmondani neki, mert azonnal félbeszakít, akkor érdemes elgondolkodnod. Lehet, hogy ő már a szakításon gondolkodik. 


Via