Ugyan régen egyáltalán nem volt divat, mára igazi csábító eszköz lett belőle. A tetoválás szexibbnek számít mint valaha, eláruljuk, miért. 

Többek szerint szexi a tetkó, mint akik szerint nem

Ma már az emberek 64 százaléka tartja vonzónak, ha egy ember tetoválást visel. A nők 67 százaléka, míg a férfiaknak 61 százaléka gerjed arra, ha a partneren tetkó látható.

A válaszadók 57 százaléka szerint azért annyira szexi a tetoválás, mert többet tudhatnak meg személyiségükről, 36 százalék szerint előre jelzi az egyén kreativitását. 10 százalék úgy véli, hogy azok az emberek, akik tetoválást viselnek, azok bátrak, a válaszadók 8 százaléka pedig azt vallotta, a legjobb szexpartnerek márpedig varrottak.  

A sokszínűség gyönyörködtet

Florian Ramos, a Badoo globális marketing menedzsere szerint (ugyanis ez a randiapp készítette a felmérést), ez a tanulmány a sokszínűséget kívánja megünnepelni, és megmutatni, hogy évről évre változhat, hogy mi számít szexinek. 

Arra is rávilágított, hogy érdekes, hogy amit egykor elítéltek, vagy bűnösnek véltek, az mára már egy igazi csábítási eszköz. Nem céljuk azonban bárkit tetoválás készíttetésére ösztönözni, ám szeretnének egy olyan trendet a randizásba, aminek a lényege az előítéletmentesség, a szabadság hangsúlyozása. 

A legszexibb tetoválás hely egyébként a megkérdezettek szerint az alkar, ám a fenék környéki és a nyilvánosságtól rejtett helyen találhatók is nagyon népszerűek.

(via)