A tigris pózban olyan élmény lehet a szex, mint korábban még soha, ha pedig eddig még nem éltél át orgazmust, akkor most végre erre is sor kerülhet. 

A tigris szexpóz a misszionárius újabb verziója

A tigris szexpóz tökéletes választás akkor is, ha egy nyugis összebújásra, és akkor is, ha egy őrületes szexre vágysz. A szexpóz alapjai megegyeznek a misszionárius pózzal, a nő ebben az estetben is a hátán fekszik, a férfi az, aki az aktív fél az összebújásban.

A tigris szexpóz tehát alapjaiban nagyon hasonlít a legegyszerűbb pózra, de annak egy sokkal szexibb, őrjítőbb változata. Itt tehát a nő a hátára fekszik, a lábakkal viszont nem átkarolja a férfi derekát, hanem hátrafelé hajlítja őket. Ezzel térdeit a partner térdeire helyezi. 

Az orgazmus is kopogtatni fog

A tigris szexpózban így a behatolás sokkal mélyebb, a G-pontot és a csiklót pedig olyan szögben éri el a pénisz, hogy panaszra senkinek nem lehet oka. Mi több, nem ritka, hogy valaki így éri el először az orgazmust. 

Ha pedig a pasi hajlandó egy kis plusz kényeztetésben részesíteni, akkor a szabadon maradt kezeivel, vagy éppen a szájával extra élvezetekben is lehet részed!

via