A TikTokot pörgetve biztosan te is halltotál már az ún.  „O-módszerről”, – másnéven orgazmikus megnyilvánulásról –, ami azt mutatja meg az embereknek, miként tudják a szexuális energiáikat – egész pontosan az orgazmus pillanatát – arra használni, hogy elérjék azt amit csak akarnak – a hálószobán belül és kívül. 

Őrült módon terjed a TikTokon 

Ez a megnyilvánulásnak egy olyan formája, egy olyan módszer, ami alkalmas a siker vonzására, a boldogság javítására, sőt még a pénz bevonzására is alkalmas lehet. Persze most jogosan kérdezheted, hogy oké, de ennek mégis mi köze van az orgazmushoz? Mindjárt eljutunk oda is. 

Az eredeti videót @hothighpriestess TiktTok felhasználó osztotta meg, ezen a felvételen – amit már több mint 1,5 milliószor néztek meg – beszél a módszer lényegéről. 

Ez az energia olyan k*rva erős. Amikor belevágsz, szó szerint megnyitsz egy portál egy másik univerzumba. Vagyis, amikor orgazmust érsz el, akkor képzeld el azt, amit akarsz. Képzeld el úgy, mintha már meglenne. Ekkor megnyitod azt a bizonyos portált és látod a jövőt. 

- hangzik el a videón. 

@hothighpriestess Replying to @hothighpriestess 🧿🤍 ♬ SUMMERTIME VALENTINE (Radio Edit) - Amiyelle

Képzeld el

Vagyis gyakorlatilag arról van szó, hogy orgazmus közben manifesztálod azokat a dolgokat, amiket szeretnél. Itt jönnek képbe a már fentebb említett dolgok, úgy mint a sike és a pénz bevonzása vagy éppen a boldogság javítása.  Az orgazmikus megnyilvánulás tehát valójában egy szexuális transzmutáció, ami lényegében azt jelenti, hogy a szexuális energiádat egy „magasabb” cél irányába fordítod. Röviden: az orgazmusod erejéd használod az ambícióid életre keltésére. 

A szexmágia

Persze most azt gondolhatnád, hogy ez nem más, mint egy TikTokon terjedő divathóbort, de valójában a  szexmágia  több ezer éves múltra tekint vissza, gyökerei pedig az első évezred keleti tantrikus gyakorlataihoz vezethetők vissza. A tantra, egy hindu és buddhista filozófia, amely a 8. században Ázsiában terjedt el: eszerint a világot egy isteni női energia, a „shakti” járja át, a tantrikus vélemény szerint pedig az orgazmus pillanatában ehhez az energiához kapcsolódunk. 

A szexmágia aztán nyugatra jóval később, csak a 20. században jutott el. A 80-as és 90-es években, Margot Anand francia spiritiszta könyveket kezdett írni arról, hogy a párok hogyan irányíthatják át a szexuális energiáikat az életük más területeire.

Most a TikToknak hála az O-módszer fogalma elterjedt, de a kérdés, hogyan is csináld? A közösségi oldalra felkerült videókban a következőket mondják: 

Amikor eléred a csúcspontot, akkor küld az energiákat a célod felé. Ha mondjuk bőségre vágysz az életben, akkor az orgazmus pillanatában képzeld el, hogy pénz zuhog rád, vagy képzeld el, hogy belevágsz álmadi állásába. 

Persze fontos tudni, hogy ez csak egyfajta kiegészítő megoldás, arra senki ne várjon, hogy a sült galamb majd a szájába repül egy isteni orgazmus után. 

(via)