Robbant a szex atombomba a TikTokon, ugyanis a felhasználók szerint a most virálissá vált melódia egy igazi szexhimnusz, amelynek köszönhetően az aktus fergeteges, új szintre emelkedik!

Egy pillanat alatt felkapták a szexhimnuszt

Ismét a Reddit és a TikTok felhasználók adták meg a végső hypeot, ezúttal egy dalnak, amely mostanra szexhimnusszá nőtte ki magát. A ténynél pedig már csak a történet az izgalmasabb.

Egy fiatal srác úgy gondolta, hogy a szexuális együttlétekre egy külön playlistet csinál, tele szexi trackekkel, amelyek az egekbe repítik a hangulatot. 

Két éven keresztül ugyanaz a lejátszási lista szólt a szexuális együttlétek között, panasz pedig soha nem hangzott el, nem csoda, hogy azt hitte, minden rendben van. 

Ekkor jött azonban a hideg zuhany: a barátnője felháborodva közölte, hogy minden alkalommal elment a kedve a szextől, amikor egy bizonyos, 2001-es dal csendült fel, és véget is vetett a kapcsolatnak. 

A neten kért segítséget, ki a hibás

A srác elkeseredetten a Reddit népétől várt igazságszolgáltatásra, ahol elmesélte, mennyire kellemetlenül alakult a kapcsolata a mostanra volt barátnőjével, valamint azt is hozzátette, hogy már az előtte lévő párjánál is ezt a zenét használta, és neki semmi problémája nem volt vele. 

Az internet azóta felkapta a történetet, és több millió lájkot érő TikTok videók készülnek róla, mennyire rossz választás volt ez a zene. Van persze ellenoldal is: sokan úgy gondolják, a ritmusa a tökéletes szex tempóját diktálja, így egy igazi csodafegyver. 

Nos, hallgasd meg, és tégy igazságot! Téged beindítana?

@da.vision3

“none of my other partners complained so maybe its just her” NONE???

♬ Cbat - Hudson Mohawke

Via