Ami nincs fent a TikTokon, az nem is létezik, így történhet meg, hogy a randitippek piaca új erőre kapott a platformnak hála. 

A TikTok azt adja, amit kérsz

Ha éppen egy szakítás után vagy, és sok olyan videót néztél, ahol ugyanilyen cipőben járó csajok osztják meg a glow-up-juk történetét, akkor egy idő után automatikusan ezt dobálja majd az applikáció fel. Ha pedig éppen hódítási szakaszban vagy, akkor ellepik majd a FY-dat a randitippes videók. Ennek a kategóriának az egyik új feltöltése a TikTok jelenlegi sztárja. 

Ebben a videóban azt ígéri a készítő, hogy ha így nézel a pasira, az nagyban megsegíti majd a kapcsolatotokat, ugyanis ennek köszönhetően ő is beléd szeret majd. 

Hónapok óta kirívóan flörtölsz az aranyos sráccal az edzőteremben. A kémia megvan, de valamiért a dolgok nem mentek túl az edzés utáni turmixon? Nem szabad kétségbeesni, ugyanis a TikTok erre is megoldást nyújt. Sophie-Rose Lloyd szerint ez az egyetlen pszichológiai szerelmi trükk pillanatok alatt képes megváltoztatni a kapcsolatotokat. 

Mutatjuk a gyakorlatot

Na de lássuk, hogyan működik: nincs ennél egyszerűbb, de tényleg. Nézz a pasi bal szemébe, majd vidd le a tekinteted az álláig, ajkáig, ezután pedig nézz fel a jobb szemébe! Vigyázz, sehol nem szabad hosszan időzni! Ennek a három lépésnek pillanatok alatt kell megtörténnie. 

Ha túl sokat nézed az állát vagy a szemét, akkor kicsit furcsán hathat, még azt is hiheti, hogy valami probléma van az adott területtel, ami miatt bámulni kell. 

A trükknek az a titka, hogy a pszichológia szerint az érdeklődés egyik komoly jele a szemkontaktus, ennek pedig a direkt alkalmazása új löketet adhat a kapcsolatotoknak!

Via