Egy valami biztos: hatásos szextrükkökből sosem elég! Ez az új TikTok-os tipp ráadásul teljesen új szinte emelheti az orgazmust úgy, hogy közben még behatolni sem kell a hüvelybe – tehát az egész kívülről, mindenféle segédeszköz vagy szexjátékszer nélkül működik! Ugye, kíváncsivá tettünk? 

Orgazmus behatolás nélkül

Az egészet úgy kell elképzelni, hogy a hasad legalsó részét (kb. egy arasszal a köldököd alatt) az egyik tenyereddel enyhe nyomás alatt tartod, miközben a másik kézfejeddel a hüvelyedet kényezteted. Nagyon kellemes érzés, különösen hason fekve, akár egy párnával kitámasztva magad, de úgy is remekül működik, ha szex közben, a behatolás során a párod enyhén ránehezedik a hasadra. 

Azt nem garantáljuk, hogy mindenkinek bejön a dolog, de egy virális TikTok-videó szerint (amit egy szexológusnak tanuló, titokzatos nővér tett fel a netre) ezzel a módszerrel pillanatok alatt a csúcsra lehet jutni. Az említett videót egyébként már több mint két millióan lájkolták és rengeteg komment is érkezett alá, amik részben dicsőítik a trükköt, részben pedig teljesen közömbösen állnak hozzá. 

Máshogy is megtalálhatod a G-pontodat

Persze, itt fontos megemlíteni, hogy a szex nem tantervhez kötött, tehát mindenki máshogy szereti és máshogy élvezi. Szóval könnyen lehet, hogy ami 100 embernek bejön, az neked egyáltalán nem és ezzel nincs semmi baj!

A TikTok-os videó alá érkező kommentelők közül ugyanis többen állították, hogy bár kipróbálták a trükköt, de az égvilágon semmit nem éreztek, max egy kis kényelmetlenséget – ez pedig arra enged következtetni, hogy ez a szextrükk sem válik be mindenkinek.  Ennek ellenére egy próbát azért biztosan megér, de ha tényleg nem érzel semmit, akkor érdemes kipróbálnod egy másik trükköt, amivel még a nőgyógyászok szerint is hatásosan meg lehet találni az orgazmusfokozó G-pontot!

@itsnormalco Having a hard time finding your G-spot? Don’t worry, you’re not alone #sciencetok #learnontiktok #relationshipadvice #dating #pleasure #ama #humanbody ♬ original sound - The Quickie

A TikTok-os videóban szereplő felhasználó szerint a G-pont igazából nem is egy pont, hanem egy terület, ami mindenkinek ugyanott helyezkedik el: nagyjából olyan, mint a szájpadlás rücskös része, ezért ha a vaginád belső részén, felül hasonló felületet érzel, megtaláltad a G-pontodat! Ezt a részt különböző módon, szex nélkül, akár maszturbációval  is lehet stimulálni, de ha ez sem okoz különösebb örömet, az sem gáz.

A kutatások szerint a nők többsége csak csiklói kényeztetéssel tudja elérni az orgazmust, amit már egy kis simogatással, dörzsölgetéssel és persze a nagyon menő csiklóizgató vibrátorok segítségével is könnyen meg lehet tapasztalni. Sőt, egyesek szerint így még intenzívebb is lehet a csúcs, mint a hüvelyi behatolással. Szóval lényegében teljesen mindegy, hogy megtalálod-e a G-pontodat vagy nem, nélküle is fantasztikus orgazmusban lehet részed!

Via