Az orális szex az öröm igen kedvelt forrása. De ki mondta, hogy ebben a témában nincsenek izgalmas lehetőségek, és felfedezésre váró új dolgok?

A tiltott gyümölcs az orális szex paradicsoma

Ami a pózokat illeti, nagyon ritkán merünk kísérletezni, ha orális szexről van szó. Pedig a lehetőségek száma itt is igen pazar, rengeteg féle és fajta öröm várhat ránk, ha ezekkel bátran kísérletezünk. 

Itt van például a tiltott gyümölcs pozíció, ami a Kamasutra egyik legkedveltebbje, és ami olyan gyorsan és intenzíven okoz orgazmust, mint talán még soha semmi!

Nem a legegyszerűbb így élvezni az orális szexet

Kivitelezése nem a legegyszerűbb, de ez ne vegye el a lelkesedésed, ennek ellenére is megéri kitanulni annak csínját-bínját.

Lássuk, hogyan is kell megvalósítani ezt a rendkívül mozgalmas és akrobatikus pózt. Az adó fél mint egy rák ül a földön, az ágyon, ahol szeretnétek. Talpai a földön, ám a térd az ég fele néz. Kezei hátul, magát tartva. A fogadó fél terpeszben helyezi rá magát, a nemi szervét a másik arcához helyezve.

Igen, jól gondolod, hogy a fogadó félnek az élvezetek mellett hatalmas koncentrációra és kis erőbírásra is szüksége lehet, dehát a jó dolgokért néha-néha azért szenvedni kell!

Via