A multiorgazmus nem egy városi legenda, ugyanis minden nő képes egymás után többször is elélvezni. A módszer nem nehéz, amit egy szakértő, és 3 nő is alátámaszt. Hölgyeim, készüljenek!

Így érd el a multiorgazmust

Szakértő elárulta, hogy míg a  pénisz  ejakuláció után nem tud újra izgalomba jönni, addig a  csikló  igen. Biológia szempontjából tehet minden adott. A többszörös orgazmus néhány másodpercen vagy percen belül következhet be egymás után.

A nők nagyobb valószínűséggel élnek át többszörös orgazmust, mivel a szeméremtestben és a csiklóban is rengeteg ideg található. Nem szabad azonban célnak tekinteni, inkább csak élvezni kell a szex minden egyes másodpercét. 

A szexterapeuta hozzátette, hogy mikor az orgazmus a cél, a nyomás akkora rajtunk, hogy nemhogy egyszer, de többször sem fogunk elélvezni. Nyugodt lelkiállapot kell hozzá, és olyan dolog, tárgy, vagy póz, amit téged a legjobban beindít.

Tapasztalatok

Manapság már egyre több nő részesül többszörös orgazmusban, amit a rengeteg vélemény, és tapasztalat csak még jobban megerősít.

Nincs szükségem erőlködésre a második orgazmus eléréséhez. Az első után pár másodpercen belül bekövetkezik, és egyszerűen fantasztikus érzés. 

Olyan érzés, mint egy tűzijáték, ahol a robbanás gyönyörű, majd nem sokkal ezután jön egy másik, ami fantasztikus. Olyan érzés, mintha a mennyországba lennék. 

Soha nem szívtam még füvet, de azt hiszem ahhoz az élményhez tudnám a legjobban hasonlítani. Teljes eksztázis, és az egész tested megfeszül a gyönyörtől. 

via