A tökéletes párkapcsolat rengeteg mindenen múlhat: a bizalmi barátságtól kezdve a nyílt és őszinte kommunikáción át a szenvedélyes szexig. Egy szakértő szerint azonban mindez semmit sem ér, ha a párkapcsolatban nem tartjuk be a tökéletes korkülönbséget! 💑

A randiguru elárulta a tökéletes korkülönbséget!

Ausztrália egyik legnépszerűbb párkapcsolati tanácsadója, Jake Maddock lerántotta a leplet arról, hogy mi az ideális korkülönbség egy kapcsolaton belül — de közel sem az, amire elsőre tippelnél!

A párkapcsolati szakértő szerint ritkán működnek az olyan kapcsolatok, ahol a férfi fiatalabb, legalábbis hosszútávon. Ellenben azok a szerelmek, ahol a férfi idősebb a nőnél, szinte mindig működnek, ráadásul nem is akárhogy! 

A férfiaknak nagyjából 10 év érzelmi lemaradásuk van a nőkhöz képest, ezért azt mondanám, hogy a tökéletes korkülönbség 10 év a férfi javára!

 —  mondja a randiguru, aki szerint egy idősebb férfi kevésbé fél az elkötelezettségtől, sőt, már kifejezetten vágyik arra, ráadásul sokkal konkrétabb tervei vannak a jövőjét illetően. 

Példákat is felhozott a szakértő

A randiguru szerint a recept már jól működik Hollywoodban. Példának felhozta George Clooneyt, aki 17 évvel fiatalabb szerelmével, Amal Clooney-val már 2013 óta együtt van; de Alec Baldwin is 53 éves korában találkozott a 27 éves feleségével, akivel még annyi év után is dúl a szerelem.

Ott van Harrison Ford és Calista Flockhart, Jason Statham és Rosie Huntington-Whiteley, vagy akár Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas is. Ők már elég régóta együtt vannak, vajon miért? Mert a recept működik!

— mondja a randiguru, aki azt javasolja a nőknek, hogy a hollywoodi mintára ők is olyan párt válasszanak, akik legalább 10 évvel idősebbek náluk.

Szavazás

Via