Higgy nekünk: a jó szex nem a pénisz méretétől függ – a kommunikáció, a szexuális kémia, a megfelelő póz és a tökéletes ráhangolódás többet nyom a latban, mint azt gondolnád! A tudomány mai állása szerint viszont nagyon is létezik tökéletes pénisz, ami nem is akármilyen méretekkel rendelkezik…

Ide kattintva olvashatsz a 4 leggyakoribb péniszformáról, és úgy nézegesd a 4 leggyakoribb alakot, hogy a tökéletes pénisz is köztük van –  azzal, hogy egy parányival nagyobb az átlagnál. Ez egy 2015-ös anonim kutatáson derült ki, mikor 75 különböző testi adottságokkal rendelkező nőt kértek fel arra, hogy teszteljenek 33 darab 3D-s nyomtatóval készült műpéniszt – persze privátban, kíváncsi tekintetektől védve. Miután megtörtént a nagy tesztelés, a kutatásban részt vevő nők megosztották tapasztalataikat a tökéletes méretű pénisz illetően. A következőket mondták.

A lényeg

A nők többsége a 16 centiméter hosszú és a 12 centiméteres kerületű péniszt találta a legtökéletesebbnek – ami azért valljuk be, nem egy törpeméret. Ha nincs nálad centi: ez egy 6.4’ képernyős okostelefon hossza vagy kábé annyi, mint a hüvelykujjad és a kisujjad közötti távolság kifeszítve és kinyújtva.

via GIPHY

Érdekesség, hogy egy átlagos pénisz hossza 14 és 16 centiméter között van, tehát a nők az átlagon picivel felüli péniszméreteket kedvelik a leginkább.  Persze ahogyan azt már mondtuk, a szexuális örömöt lényegében nem (illetve nem csak) a pénisz (hossza) nyújtja, hanem maga a technika és még egy halom más dolog együttvéve. Sőt, nemcsak a hossz, hanem a kerület is számít! 

Hossz vs vastagság

A kutatást vezető szexológusok egyike, Dr. Nicole Prause szerint ugyanis a nők nem feltétlenül a hosszú péniszt, hanem inkább a vastag péniszt kedvelik jobban – igaz, hogy a vastagak általában hosszabbak is.

A hosszú pénisz nem mindig kényelmes a nők számára, ám azokkal könnyebben lehet izgatni a csiklót, ami az elsőszámú örömforrása a nőknek. A csikló stimulálására persze több technika és szexpóz is létezik, ezért a férfiaknak nincs okuk kesergésre akkor sem, ha kisebb méretekkel vannak megáldva, mert nem ez számít

– mondja a szexológus.

via GIPHY

A fentieket árnyalja, hogy ez egy hét évvel ezelőtti kutatás eredménye, és a tesztet egy meglehetősen kis csoporton (csupán 75 nőn) végezték, akik közül lehet, hogy nem is mindegyik vonzódik a férfiakhoz. Elképzelhető tehát, hogy egy nagyobb ívű, több nő bevonásával készült mai, 2022-es kutatás eredménye valamelyest eltérő eredményeket hozna attól függően, hogy most éppen milyen péniszméretet kedvelnek leginkább a nők.

Via