Ahány ház, annyi szokás. Na meg orgazmus! Csikló, hüvelyi, mell, és most az új őrület: a torokorgazmus. Na de mi is ez, és hogyan érhetjük el?

Mi az a torokorgazmus?

Az erogén zónák igen sokrétűek, és persze személyenként eltérőek. A tudomány pedig naponta bebizonyítja, hogy mindig van valami új, amire nem feltétlenül számítunk. A torokorgazmus most a legújabb dilid, amelyet a torok és a száj stimulálásával lehet elérni. 

Az első ilyen esetről egy 50 éves nő számolt be, aki orális kielégítés közben érezte, hogy izgatottabb, mint amikor ő a fogadó fél. Nyála sűrűbb lett, majd nem sokkal később az egész teste remegni kezdett.

A torokorgazmusnak is több fajtája van, van aki a torokban érzi, és ott összpontosul annak minden velejárója. Másoknak itt kezdődik, de a nemi szervben teljesedik ki. 

Mitől lehet torokorgazmusod?

Nem kell viszont bonyolult kényeztetési módszerekre gondolni, vannak, akiknek pusztán az ajkak simogatása is ezt váltja ki, másnak az orális szex nyújtása, egyeseknek pedig mindegy, hogyan próbálják elérni, nem élnek ilyet át.

A szexológusok szerint ez egyáltalán nem annyira meglepő, hiszen egy a szexben igen aktív, érzékeny testrészről beszélünk. Ám szerintük bármelyik pontját is izgatják a testünknek, az orgazmus nagyon is elérhető. 

via