Persze, a triceratopsz szó hallatán nem biztos, hogy az orgazmus, a szex vagy az izgalom jut először eszedbe, de hidd el, ha félredobod az előítéleteket, hihetetlen élményekkel gazdagodhatsz!

Ne nevess, ez tényleg a mennyekbe repít!

A triceratopsz szexpóz hihetetlen előnyökkel bír, az orgazmus pedig könnyebben elérhető, mint rengeteg amúgy népszerű pózban. Lényege, hogy a fogadó fél áll, és előre hajol, a partner pedig így helyezkedik el mögötte és beléhatol. Közben pedig a fogadó fél kazait hátrafelé fogja, szorosan annak teste mellett. A fogadó fél közben tárja szét a lábait és álljon terpeszbe, ezzel korrigálhatjátok a magasságkülönbséget is. 

Na de mit is tud ez a póz, amiért mindenki a csodájára jár?

Egyrészt tökéletes lehet hagyományos és anális közösüléshez is, úgyhogy igen széles a skála, hol, mikor és hogyan lehet alkalmazni.  

Kiváló választás lehet azoknak, akik kedvelik a BDSM típusú együttlétet, és arra vágynak, hogy legyen némi dominanciakülönbség a felek között az aktus során is. 

A terpesz mérete szabályozza, mennyire mély a behatolás. Ha kicsi a terpesz, akkor sekélyesebb lesz, ha azonban széles, akkor annál mélyebben lehet a pénisz is. 

Ha a behatoló fél egy kézzel fogja meg a fogadó kezeit a háta mögött, akkor a másik kezével könnyen hozzáfér a csiklóhoz és kényeztetheti azt. 

Via