A hüvelyi orgazmus az irodalom szerint igen ritka, tényleg nagyon kevesen képesek elérni azt. Nincs különösebb oka, minden ember más és más, van, aki minden együttlét során megtapasztalja, mások viszont soha az életük során. Most arról vallott több nő, milyen praktikákat, trükköket alkalmaznak, hogy könnyebb legyen elérni a hüvelyi orgazmust. 

Medencemozgás

Sokan a medence helyzetében, mozgásában, szögében látják a megoldást. Tapasztalataik szerint, ha a megfelelő helyzetben van, akkor percek kérdése a hihetetlen intenzitású hüvelyi orgazmus.

Felületes szex

Furcsának hangozhat, de vannak, akik arra esküsznek, hogy a szex legyen minél felületesebb. A behatolás ebben az esetben szinte alig történik meg, csak a pénisz hegye jut be a hüvelybe. Sokak szerint ez a játék a tökéletes kulcs az orgazmushoz.

Ringatózás

A nők szerint az is egy szuper megoldás lehet, ha közben folyamatosan ringatod a nemi szervedet. Ha mindig kicsit hozzá mozogsz a férfi mozgásához. Ez a plusz erőkifejtés is segíthet a hüvelyi orgazmusban.

Csiklójáték

A végére pedig egy klasszikus: ha  semmilyen módszer  nem válik be, akkor a legtöbben előszeretettel alkalmazzák a csikló stimulálását a behatolás közben. Akár te, akár a partnered végzi, az eredmény nem marad el. 

Via