A szuper szex reményében egy csomó menő szexjátékot, szexpózt és egetrengető orgazmushoz segítő szexpraktikát lehet kipróbálni, ám ezek nem mindig válnak be. Egyrészt azért, mert félsz élőben is kipróbálni őket, másrészt túlságosan szégyenlős vagy ahhoz, hogy a partnereddel is megoszd a vágyaidat. Ennek azonban most vége! Ahhoz, hogy a 2023-as éved tele legyen jobb és élvezetesebb szexszel, érdemes elhatároznod magad és betartanod a következő szexfogadalmakat! 

1. Merj őszintén beszélni a szexről!

Minden itt kezdődik: ha nem tudod őszintén és nyíltan megfogalmazni a vágyaidat, akkor a partnered nem fogja tudni, hogy mi tesz boldoggá az ágyban! Légy merész és bátran oszd meg a szexszel kapcsolatos gondolataidat a pasiddal, mert csak ekkor lesz igazán erős a testi-lelki kapcsolat köztetek.

2. Kísérletezz többet szexuálisan!

Van úgy, hogy hiába akarsz jobb szexet, fogalmad sincs, hogyan változtass rajta. Ez különösen akkor jelenthet problémát, ha még kevés a tapasztalatod, ám ez nem gond, sőt! Minél többet kísérletezgetsz, és minél több örömben részesíted magad, annál hamarabb fogod tudni, mi tesz boldoggá szexuálisan.

3. Maszturbálj sokat!

Közhely, de a gyakori maszturbáció tényleg jó újévi szexfogadalom! Az egy dolog, hogy csomó jótékony egészségügyi hatása is van, és jobb lesz tőle a szex, de még a kedvedet is javítja — ez pedig az egész életminőségedet is javíthatja! Arra azért ügyelj, hogy tényleg csak akkor maszturbálj, ha tényleg van kedved hozzá, mert a túl gyakori örömszerzés libidóromboló hatással is lehet a szexuális életedre! 

4. Edukáld magadat!

A jó szexuális élethez az is hozzá tartozik, hogy ismered szexuális fertőzések tüneteit, valamint azok veszélyeit, valamint azzal is foglalkoznod kell, hogy megtaláld a számodra legjobb fogamzásgátló módszert! Érdemes arról is tudnod, hogyan zajlik az abortus és hogyan működik a síkosító, ahogyan az esemény utáni tabletta alkalmazásával is tisztában kell lenned!

5. Szeresd jobban önmagad!

Végül, de nem utolsósorban: a szuper szexpózok, a szexuális játékszerek és a legjobb szeretők sem segíthetnek abban, hogy jó legyen számodra a szex, ha nem szereted önmagad. Gyakorold tudatosan a self-love jelenlétét, stresszelj kevesebbet, fókuszálj önmagadra és tedd azt, ami neked jó! Ha belül felszabadulsz vagy, az kívülről is látszódni fog rajtad, akkor pedig már a jó szex is karikacsapás lesz! 

Via