Ha valami olyan szexpózt kerestek a pasiddal, amivel könnyebb kicsit az orgazmus, akkor az ülő hattyú tökéletes lesz!

Ez a szexpóz egy igazi orgazmusgenerátor

Na de miért is annyira nagy sláger az ülő hattyú, és miért imádják azok a nők, akik szeretnének egy szuperintenzív hüvelyi orgazmust? Mert az ülő hattyú szexpózban akár kétszer olyan hatalmasnak is érezheted a pasid péniszét. 

Igen, jól gondolod, ez azoknak a pároknak is tökéletes választás, akiknél kisebb hímvesszővel rendelkezik a férfi. Itt minden felborul arról, amit eddig a méretekről hittél. Magad is meglepődsz majd, hogy eddig miért nem érezted még ennyire mélyen és ennyire nagynak a partnered péniszét. Az orgazmus pedig? Közelebb lesz, mint valaha!

Hogyan csináld az ülő hattyút?

Az ülő hattyú lényege, hogy a pasi ül, a nő pedig az ülében. A nő ekkor nem szorosan ölelkezni kezd a partnerrel, hanem hátradől, akár egy hattyú. Vigyázzatok arra, hogy a pasi az egyik kezével megtart, nehogy baleset legyen a vége. 

Közben, a másik szabadon maradt kézzel izgassa a csiklódat, párhuzamosan azzal, hogy behatol. Vagy akár te magad is végezheted ezt, amíg a másik kezével a tested többi pontját simogatja. Ne maradjanak ki a mellcsókok sem, hogy tuti legyen az élmény. Hidd el, ha egyszer így a csúcsra jutsz, soha többé nem akarod majd máshogy. A hátradőlés miatt pedig annyira mélyen érzed majd a pasid, hogy másra sem gondoltok majd a következő nap!

via