Szeretnéd megtalálni a lelkitársadat, vagy csak egy egyéjszakás kalandot keresel? A TikTok tévedhetetlen trükkje mindkét lehetőségre tökéletes a felhasználók szerint: a vabbing nincs helyzet, amiben ne segítene.

Mi az a vabbing? 

A vabbing egy meglehetősen sajátos módszer, amely abból áll, hogy egy enyhén szólva is szokatlan anyaggal illatosítjuk magunkat. Soha nem hallottál még a vabbingről? Ez nem meglepő, hiszen egy teljesen újkeletű módszerről beszélünk. Lényege, hogy visszanyerjük a hüvelyváladékot, hogy azt aztán illatosításra használjuk. Iszonyúan undorítónak hangzik, de mégis rengetegen dícsérik hatásosságát a TikTokon. 

Hogyan kell vabbingelni?

A TikTok felhasználói szerint a következő a menetrend: helyezd az ujjad a hüvelyedre, majd az ujjaiddal dörzsöld meg a nyakad, és azokat a testrészeket, ahová egyébként a parfüm szokott kerülni. Az ötlet Mandy Lee, influencer és  divatszerkesztőtől indult, aki szerint kifejezetten hatásos a módszer.

A módszer hatásos volt, három férfi szólított meg aznap este 

— mondja a videóban az influencer.

De mit mond a tudomány?

Egyelőre nem sokat. A vabbing egy nagyon új gyakorlat, amelyet még nem vizsgáltak korábban. Mandy Lee a feromonokra hivatkozik, ezzel igazolja ennek a csábítási technikának a hatékonyságát .

Via