Az álmaink még mindig nem feltétlenül azt jelentik, ami az alvás közbeni képeknél megjelenik. Most azt fejtjük meg, mit jelent, ha vad szexről álmodunk. 

Nem a szexre utal, ha arról álmodsz

Ebben az esetben is becsapós, hogy milyen mozi megy alvás közben, hiszen az extrém szex egyáltalán nem azt jelenti, hogy te egy vad szeretkezésre vágysz. 

Nem az elnyomott BDSM iránti vágyat, de nem is a szexuális élet unalmasságát azonosítjuk vele. Sokkal inkább azt, hogy a lelkedben dúl valami olyan háború, amely megfejtésre vár. 

Így oldhatod meg a gondokat

Talán sok olyan gondolatod van, amelyeket nem mersz kimondani, ezért úgy érzed, sok helyzetben mások adják a kontroltt, és nem mindig érvényesülnek az alapvető érdekeid sem. 

Úgy érzed, az életed irányítása kicsit kicsúszott a kezedből, nem feltétlenül arra tart, amerre te szeretnéd. Nem vagy ura a fontos helyzeteknek, ezért a saját életedben szinte mellékszereplővé váltál. 

Régóta nem mersz megbeszélni egy konfliktust? Nem mersz pontot tenni egy rossz kapcsolat, barátság végére? Pedig itt lenne az ideje, mert a jelek szerint, már a tudatalattidat is mozgatja ez a kérdés. Hidd el, ha kimondod, ami a lelkedet nyomja, gyorsan nyugalom költözhet a mindennapjaidba. 

via