Közeleg a Valentin-nap! A szerelmesek ünnepe előtti időszak sosem könnyű a párok életében, ugyanis állandó macera, hogy mit ajándékozzanak a másiknak. Nos, vannak emberek, akik a bizarr ajándékok mellett teszik le a voksukat. Mutatjuk a legszenzációsabbakat! 

Vibrátornyaklánc

Gwyneth Paltrow a webshopjában vibrátornyakláncot is árul és igen nagy népszerűségnek örvend. A színésznőnél van bőven választék, a vásárlók több mint 40 vibrátor közül választhatnak, köztük a vibrátornyakláncot is megrendelhetik, amit még Madonna is imád. Az ára 149 dollár, tehát nagyjából 54 ezer forint. 

goop.com 

Költői orgazmus

Nem csupán a vibrátornyaklánc örvend nagy sikernek Gwyneth Paltrow webüzletében, hanem a poet vibrátor is, amit a szívás érzésére terveztek. Öt előre programozott pulzációs mód közül lehet választani, valamint három különböző méretű szájjal van felszerelve, amelyek a legjobb illeszkedéstől és a kívánt érzéstől függően cserélhetők.

goop.com

 

A bizonyos vaginagyertya

Gwyneth Paltrow tudja fokozni: a vaginagyertyái rendkívül népszerűek, de nemrégiben orgazmus illatú gyertyával sokkolta az embereket. A vaginagyertyát a Valentin-naptól függetlenül is rengetegen vásárolták, de most még felkapottabb! A különleges ajándék jelenleg 75 dollára, tehát körülbelül 27 ezer forintba kerül.

goop.com

Wow, ez ám a drága borotva

Ha valaki úgy gondolja, hogy nagy összeget költene Valentin-napi ajándékra: íme, a 24 karátos aranyborotva. Mindegyik készlet egy gyönyörű, feketére lakkozott fadobozba van csomagolva. Szerinted megér 425 dollárt, azaz 140 ezer forintot?

goop.com

Via