A közel 24 éves Kyndell két éve van együtt a pasijával, csókolózni még sosem csókolzótak. A fiatal lány most TikTok videóban árulta el, miért nem. 

Keresztény szellem 

Kyndell a felvételen elmagyarázza, hogy keresztény szellemben nevelték, így nem áll szándékában egészen addig megcsókolni senkit, amíg meg nem házasodik. 

Szóval, már majdnem 24 vagyok és a barátommal – ő az első barátom – két éve járunk, de még sosem csókolóztunk. Mielőtt még furcsának vagy hülyének neveznétek, mert mindig ezt kapom, tudnotok kell, hogy keresztények vagyunk. A házasságig várunk és vannak határaink 

– magyarázza a videóban, majd hozzáteszi: 

Soha nem akarok megcsókolni senkit, aki nem a férjem, mert úgy érzem ez egy különleges dolog. 

Nem a testiség a lényeg

Kyndell a felvételen arról is beszél, hogy szerinte nagyon klassz, hogy ő és barátja nem a testiségre támaszkodnak annak érdekében, hogy fenntartsák a kapcsolatukat. 

Nem érdekel, ki mit gondol, mert sorra kapom a gyűlölködéseket, de van valaki, akinek ez tetszik, az pedig Isten, oké? Biztos vagyok benne, hogy a házasságunk áldott lesz 

– mondja a videón a fiatal lány. 

Rengeteg hozzászólás érkezett 

A kommentszekicióban persze rengetegen fejtették ki a véleményület, sokan gratuáltak Kyndellnek, hogy ennyire sziklaszilárdan ragaszkodik a hitéhez, mások azonban gúnyolódtak vele: 

Kezet fogtok, ha látjátok egymást?

– tette fel a kérdést egy hozzászóló, amire Kyndel tréfásan így felelt: 

Nem, általában kocsikerekeket cserélünk. 

Egy másik kommentre válaszolva azonban a lány megírta, üdvözlésül meg szokták ölelni egymást. 

(via)