A  szex egy olyan dolog, amitől jól kell érezned magad. Minden egyes alkalommal arra vágyunk, hogy észbontó legyen a végén pedig egy csodás orgazmussal záruljon. Ez azonban nem minden esetben jön össze és bár nem törvényszerű, hogy mindig el kell érni a csúcsra, de azért ha elmarad ez az eufórikus érzés, akkor marad némi hiányérzet. 

Szex megvonással a jobb szexért? 

Éppen ezért jogosan merül fel a kérdés: hogyan élheted át életed eddigi talán legjobb orgazmusát? Van bármi tipp vagy trükk, amivel egyszerűbbé válik? Nos, a jó hír, hogy van, a picit rossz, hogy ehhez lehet kelleni fog egy kis szexuális detox. Persze nem azt mondjuk, hogy akkor most fogadj szüzességet és ne szexelj hónapokig, de egy kis méregtelenítés talán nem árt. Sőt! A szervezet, akárcsak egyes élelmiszerek esetében, telítőthed, ha túl sok negatív tapasztalat éri szex közben, ez a frusztráció pedig nyilvánvalóan az orgazmusra is kihat. Ha tele vagy negatív energiával, akkor valószínű, hogy nehezebb vagy egyáltalán nem jutsz el a csúcsra, s ezen a ponton lehet érdemes újratervezned. 

Foglalkozz magaddal!

Ha tartasz egy kis szünetet és egy darabig nem szexelsz, akkor van időd kizárólag magaddal foglalkozni. Hidd el, az énidő rendkívül fontos, hiszen a testi-lelki feltöltődés nagyon fontos, több szempontból is: egyfelől kipihentebb leszel, energikusabb, növekszik az önbizalmad, így pedig végső soron a szexuális vágyad is. Ha hagysz magadnak egy kis időt a feltöltődésre, akkor az a jövőben több pozitív szexuális élményt teremthet a számodra. 

Őszinte kommunikáció 

Ha kapcsolatban élsz, érdemes lehet erről beszélned a pároddal, elmondani neki, min mész keresztül. Amennyiben a kapcsolatotok szilárd alapokon nyugszik, egész biztos, hogy teljes mértékben támogatni fog és melletted áll majd, segít abban, hogy ezek a negatív élmények tovaszálljanak. Fontos, hogy ne fojtsd el a feszültséget, ne lenyelni akard a stresszt, hanem feloldani, hiszen nagy eséllyel pont emiatt akad gondod az ágyban is. Ha sikerül ezeket a negatív energiákat kiiktatnod, az elősegítheti, hogy végre olyan orgazmusban legyen részed, amire igazán vágysz és, amit tényleg meg is érdemelsz. 

(via)