A fehérnemű egyértleműen az egyik legizgalmasabb ruhadarab, ráadásul szexuális játékszerként is simán be lehet vetni egy kis trükközéssel. Ha szeretnéd egy kicsit feldobni a szexuális életetek, de már unod a vibrátort, akkor bizony a vibrációs bugyit muszáj lesz kipróbálnod. Hidd el,ez most a nők kedvenc szexjátéka!

Ha kell egy kis izgalom 

Gondolj csak bele, mennyire izgató lehet, ha felveszed ezt az intim ruhadarabot, amit aztán távirányítóval tudsz irányítani, de akár a párod kezébe is adhatod a gyeplőt. Ha egy kis fűszerre, izgalomra vágytok, akkor ez tökéletes opció lehet, hiszen a partnered játszadozhat veled egy kicsit, állíthatja a fokozatot, a sebességet, késleltetheti vagy éppen siettetheti a végső gyönyört. Minden kizárólag tőletek függ. 

Ha bevállalósak vagytok

Sőt, ha bevállalósak vagytok, akkor ezt a kis kiegészítőt bárhova magatokkal vihetitek, igen akár nyilvános helyre is, hiszen senki nem fogja látni. Persze kérdés, hogy, ha vacsora közben érsz el a csúcsra, akkor tudsz-e megfelelő póker arcot vágni...😄

A vibrációs bugyi egyébként elképesztő népszerűségnek örved,  Jenni Skyler okleveles szexterapeuta szerint a vonzereje abban rejlik, hogy a partner az, aki irányít. Ő kapcsolja be, ő változatja a sebességet, ez alapvetően egy dominanciára alapuló kérdés, ami brutálisan izgalmas lehet a felek számára. 

Debra Laino, szexológus is hasonlóan gondolja: 

Összeségében a vibráló bugyi lehet nagyon szórakoztató. Kicsit titokzatos és tele van meglepetésekkel. 

(via)