Elképesztő élő felvételnek lehettek a tanúi a Los Angeles-i Hustler Casino egyik asztalánál történő pókerparti nézői: egy ismeretlen női játékos állítólag úgy nyerte meg a játszát (és persze, az azzal együtt járó több, mint 100 milliós nyereményt), hogy egy vibrátor figyelmeztethette őt arra, kinél milyen lapok vannak.

Vibrátor segítségével csalhatott a női játékos?

Történt ugyanis, hogy a rutinos játékosnak számító Garrett Adelsteinnek nagyon béna lapjai voltak, mégis úgy döntött, hogy bedobja középre, all-inbe az összes lapját. Ismeretlen női ellenfele, Robbi Jade Lew erre megadta a hívást, pedig neki sem túl erős lapjai voltak - a vége pedig az lett, hogy a csajszi több, mint 100 millió forintot nyert. 

A rosszakarók szerint a csajszi állítólag feltörte a kaszinó biztonsági hálózatát és egy vibrátor jelzett neki akkor, ha valakinél gyengébb lapok voltak, ám erre semmilyen bizonyíték nincs.

Mindenki erről a hihetetlen pókerjátszmáról beszél

Ürüm az örömben, hogy a csajszi a megnyert nyereményt állítólag visszaadta az ellenfelének, Garrett Adelsteinnek, aki saját bevallása szerint megfenyegette őt a pókerparti után, egy olyan folyosón, ahol senki nem látta őket. 

A csajszi állítólag életveszélyes fenyegetést kapott a vesztes játékostól, hogy ha nem adja vissza a pénzét, akkor alaposan megütheti a bokáját és a testi épségét is féltheti. Arról még nincs információ, hogy erre feljelentést tett-e a rendőrségen vagy sem, az azonban biztos, hogy a sajtónak eljuttatta a felvételeket és egy hazugságvizsgáló tesztet is bevállalt annak érdekében, hogy nyereményének jogosságát bizonyítsa.

Via