Már többször is kiderült, hogy nem minden a méret: a nők például kifejezetten szeretik, ha nem egy óriáskígyó várja őket a hálószobában és a férfiak szerint is sokkal jobb a mikropénisz , mint a hatalmas pénisz. Ezt az utóbbi állítást most a világ egyik legnagyobb péniszével rendelkező Jonah Falcon is megerősítette, akinek hatalmas szerszáma inkább átok, mintsem áldás.

A férfi, aki a világ egyik legnagyobb péniszével rendelkezik 

Jonah Falcon még nem került be a rekordok könyvébe, de minden esélye megvan rá, hogy egyszer ő legyen a világ legnagyobb péniszével rendelkező pasija. Merthogy a szerszáma 21,6 cm hosszú normál állapotban, erekcióval pedig 34,3 centiméter!

Nyugi, minket is lesokkolt a dolog. Egészen hihetetlen, hogy tényleg létezik ekkora pénisz a világon, de ezek szerint nagyon is létezik.

Durva: nagyobb a pénisze, mint egy kígyóuborka!

A hatalmas méretekkel rendelkező csávó még az instagramján is bemutatta, hogy kb. mekkora méretű cerkával rendelkezik, de első hallásra ez alig volt hihető. Állítása szerint a kezében lévő kígyóuborka megközelíti az ő méretét, bár az ő pénisze még így is hosszabb és vastagabb.Ezeket a méreteket még a média sem hitte el, ezért nem meglepő módon sorra hívják be a férfit különböző talkshowkba. A műsorvezetők beleegyezésével egyszer meg is mutatta nekik a telefonján, mekkora a pénisze, akik teljesen sokkot kaptak a dologtól. Más műsorvezetők azért ebbe nem mentek bele, viszont volt, ahol egy papíremberen szemléltették Jonah Falcon méreteit. Durva, nem?

@msmastafoxx Host Reacts To "World's Biggest Pxnis" Pic 😲🍆😂 #MsMastaFoXX #MyCreatorLife #Funny #Comedy #JonahFalcon #Omg #Reaction #fyp #fypシ #Viral #TooFunny ♬ Bedroom - Supahbadd

Hiába hatalmas a pénisze, nem tud normális életet élni 

Ezek után azt hihetnénk, hogy a csávó több ezer csajjal együtt volt és tök menő az egész élete — de ez nem így van. Péniszének mérete sokszor zavarja a járásban, az alvásban, de még az ülésben is. 

Jonah Falcon ugyanis már többször ült rá a szerszámára, mint azt el tudnád képzelni, a repülőtér biztonsági ellenőrzésénél mindig átkutatják és külön szobába kísérik, szexuális élete pedig szinte nincs is.

A nőket mindig figyelmeztetem, hogy hatalmas a péniszem és bele is egyeznek a szexbe. De mikor látják, hogy tényleg mekkora, akkor szabályosan elrohannak tőlem

— mondja Jonah Falcon, aki szinte biztos abban, hogy a Szex és New York egyik ikonikus jelenetét, mikor Samantha Jones lesokkolódik egy hatalmas pénisz látványától, egy az egyben róla mintázták.

Fotó: Youtube / Sex & The City
Fotó: Youtube / Sex & The City

Egyedül sem könnyebb, maszturbálás közben egyszer majdnem eltörtem a péniszemet. Mert hát olyan nagy, hogy nagyon kézbe sem lehet venni. A nők pedig sosem lovagolnak rajtam, mert fizikailag lehetetlen

—  mondja Jonah Falcon. Arra a kérdésre, miszerint valaha is megváltoztatná-e a pénisze méretét, azt feleli, hogy nem lenne rossz, de ő így született és nem tartaná egészséges dolognak a pénisz kisebbítését. 

Via & Via