A pegging (a mindful maszturbációhoz és az anális fehérítéshez hasonlóan) egyike azoknak a szexuális trendeknek, amiket első hallásra nem biztos, hogy ismerünk, mostanában mégis hatalmas népszerűségnek örvendenek. Amióta pedig egyik ismerőse felröppentette a hírt, hogy Vilmos herceg is szereti az ilyen szexet, (sőt, nagyon élvezi a pegginget) azóta többen keresnek rá erre a szexkifejezésre, mint valaha.

De mit is takar pontosan a pegging? Eláruljuk!

A pegging egy angol szó, ami magyarra fordítva annyit tesz, hogy valaminek a rögzítése valamihez – legalábbis ez van az online szótárban. Ebből következik, hogy nem egy hétköznapi trendről van szó, amiben a szexuális játékszereknek is nagy szerepe van...

A pegging azt a szexuális tevékenységet kívánja kifejezni, mikor egy nő hatol be análisan a férfiba hátulról, egy felcsatolható műpénisz segítségével.

Ez most akkor olyan, mint az anális szex? 

Végtére is igen, csupán egy műpénisz kell hozzá. 

A különbség csak abban rejlik, hogy a pegginghez mindenképpen kell egy műdildó, amit a nők szoktak magukra csatolni akkor, ha be akarnak hatolni egy férfiba análisan (igen, az anális szex a pasiknak is örömet okoz, mert izgatja a prosztatájukat), vagy ha hüvelyi úton akarnak behatolni egy másik nőbe, úgy, mintha azt egy férfi tenné.

Hogyan működik a pegging?

Pont úgy, mint az anális szex, azzal a különbséggel, hogy nem a pasi csinálja a nőnek, hanem fordítva. Sok türelem és idő kell ennek a szexuális tevékenységnek a tökélyre fejlesztéséhez, mert síkosító nélkül, sietve, könnyen fájdalmas lehet, ami miatt kellemetlen élmény lesz az egész. Ha viszont mindkét fél türelmes, akkor fantasztikus élményben lesz része a pasinak.

Állítólag  Vilmos herceg a szeretőjével pont ezért csalja meg Katalin hercegnét, aki a tradicionális és hagyományos dolgokat szereti és egyáltalán nem élvezi a pegging szex semmilyen formáját. Persze, a hercegi pár házasélete ettől függetlenül kitűnően működhet, de a bizonyos ismerős szerint Vilmos herceg időről időre elhajlási engedélyt kap, hogy élvezhesse ezt a szexuális tevékenységet.


Nyílt titok

A brit királyi udvar még nem kommentálta a híreszteléseket, ahogyan az is elég valószínűleten, hogy a trónörökös szexuális szokásairól bármilyen információt hivatalos formában közöljenek. Az mindenesetre árulkodó, hogy a magát megnevezni nem kívánó forrás szerint Vilmos herceg peggingelési szexuális szokásai rendszeres és állandó témát szolgáltatnak a királyi udvar belső köreiben.

Via