2007.11.01.@ 05.11

Amikor a nő csak AZT akarja

A világon az az általános nézet, hogy minden nő férjet, gyerekeket és örök hűséget akar. De figyelem, 2007-et írunk! Ma már megeshet, hogy a nő nem óhajt elköteleződni, de ezt valahogy a pasik nem tudták még észrevenni.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Először is szögezzünk le valamit: a jóérzésű, kiegyensúlyozott leány úgy van programozva, hogy többre vágyik puszta szexnél. Ez nem erkölcsösség vagy prüdéria kérdése, sokkal inkább lelkiállapoté. Ha egy nő eljut arra a pontra, hogy mégis beérje egy szexuális együttléttel, sőt úgy érezze, hogy nem is vágyik többre, annak a hátterében általában valamilyen csalódás, önértékelési probléma, vagy hosszas nélkülözés áll. Ezzel persze nem azt akarjuk mondani, hogy minden nő, aki ilyen kalandba keveredik, kiábrándult vagy beteg lelkű. Pusztán arról van szó, hogy tartósan senkit nem tesz boldoggá az érzelmek teljes nélkülözése.

Férfi és nő

Nézzünk szembe a tényekkel: anyáink nem, vagy csak ritkán keveredtek ilyesmibe, hisz mire elérték a húszat, általában már férjnél voltak, de legalábbis jegyben jártak, és hacsak nem volt teljes katasztrófa a házasságuk, nem keresték máshol a boldogságot. Manapság viszont a lányok nem sietnek férjhez menni, mint ahogy a férfiak sem kapkodnak menyasszony után, így sokkal természetesebb a házasságon kívüli szex. Egyre több fiatal férfi és nő él egyedül, papír és bármiféle elköteleződés nélkül. Az igényeink viszont nem változtak, márpedig a szexualitás az egyik legelemibb emberi szükségletünk. A sztereotípia, mely szerint a nők kevésbé vágynak a szexre, már rég megdőlt, persze a társadalom által belénk oltott gátlások még mindig bennünk élnek, és az ősi ösztönöket sem tagadhatjuk meg teljesen: a férfi kalandra és vadászatra vágyik, a nő biztonságra és otthonteremtésre. Ez azonban nem jelenti azt, hogy egy nő ne lenne képes átadni magát átmenetileg a kötöttségek nélküli örömöknek, és ne vágyhatna újra és újra prédává válni, míg végül zsákmányul nem ejti a környék legbelevalóbb vadásza.

A jó és a rossz szerető…

A szerető kategóriába sokféle férfi és kapcsolatforma belefér. Lehet az egy egyéjszakás kapcsolat,  lehet egy külföldi srác, aki feldobja a nyaralást, vagy megtörténhet, hogy a viszony tartóssá válik valamilyen kölcsönösen megfogalmazott vagy éppen kimondatlan egyezmény alapján. Vannak jó és rossz szeretők, és itt nem a szexuális képességeket akarjuk mérlegre tenni. Arról a nehezen megfogalmazható tulajdonságról van szó, ami által néhány férfi képes abszolút pozitív megvilágításba helyezni egy ilyen affért, azáltal, hogy egyenrangú félként kezeli a nőt. Mások viszont, bármilyen szexuális magasságokba is röpítették a nőt, valahogy mégis hiány- vagy szégyenérzetet hagynak maguk után. A jó szerető további kritériuma a korrektség, és a dolgok módjának megadása. Előbbi azért fontos, hogy ne keltsünk egymásban felesleges reményeket, és utólag se kelljen kínos magyarázkodásba bocsátkozni. Ugyanakkor egy szerető is lehet figyelmes, gáláns vagy épp megbízható. Ha az illető kellőképpen férfi, nem éri be egy rovátkával, hanem hódítani akar még egy egyértelmű helyzetben is. Nem beszélve arról, hogy tapasztalt férfinak tudnia kell: egy elbűvölt nő csodákra képes az ágyban.

Folytatás a Cosmóban!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

20 jel, hogy a jövőbeli férjeddel randizol

20 jel, hogy a jövőbeli férjeddel randizol

Lehet, hogy még nem kérte meg a kezed, de ha ezek a jelek stimmelnek, már keresheted is a tökéletes menyasszonyi ruhát!

5 dolog, amit a férfiak szeretnének, ha a nők tudnának

Tuti, hogy a te pasid is sokat agyal azon, hogyan mondja el ezeket úgy neked, hogy ne bántódj meg, mert mindenképpen tudnod kéne róluk!

18 jel, hogy a pasi teljesen beléd zúgott 

Nem elég arra figyelned, amit mond, hanem arra is, ahogyan mondja!

Levél az exemnek, aki sosem juttatott a csúcsra

Előfordult már, hogy csak évekkel később tudtál beszélni a sérelmeidről? Egyik olvasónknak egy levélben sikerült végleg lezárnia a múltat.

Ezeket a dolgokat nem bírják a pasik az ágyban

A srácok mindent szexinek találnak a hálószobában – vagyis majdnem mindent. Ők maguk súgták meg nekünk, mik azok a húzások, amiket inkább hanyagolj hancúr közben.

4 férfi megbánó vallomása a szexuális zaklatásról

Ezek a pasik ma már tudják, nagyon gáz, amit tettek, ezért nyílt levélben kértek bocsánatot áldozataiktól.

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?