2007.11.01.@ 05.11

Amikor a nő csak AZT akarja

A világon az az általános nézet, hogy minden nő férjet, gyerekeket és örök hűséget akar. De figyelem, 2007-et írunk! Ma már megeshet, hogy a nő nem óhajt elköteleződni, de ezt valahogy a pasik nem tudták még észrevenni.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Először is szögezzünk le valamit: a jóérzésű, kiegyensúlyozott leány úgy van programozva, hogy többre vágyik puszta szexnél. Ez nem erkölcsösség vagy prüdéria kérdése, sokkal inkább lelkiállapoté. Ha egy nő eljut arra a pontra, hogy mégis beérje egy szexuális együttléttel, sőt úgy érezze, hogy nem is vágyik többre, annak a hátterében általában valamilyen csalódás, önértékelési probléma, vagy hosszas nélkülözés áll. Ezzel persze nem azt akarjuk mondani, hogy minden nő, aki ilyen kalandba keveredik, kiábrándult vagy beteg lelkű. Pusztán arról van szó, hogy tartósan senkit nem tesz boldoggá az érzelmek teljes nélkülözése.

Férfi és nő

Nézzünk szembe a tényekkel: anyáink nem, vagy csak ritkán keveredtek ilyesmibe, hisz mire elérték a húszat, általában már férjnél voltak, de legalábbis jegyben jártak, és hacsak nem volt teljes katasztrófa a házasságuk, nem keresték máshol a boldogságot. Manapság viszont a lányok nem sietnek férjhez menni, mint ahogy a férfiak sem kapkodnak menyasszony után, így sokkal természetesebb a házasságon kívüli szex. Egyre több fiatal férfi és nő él egyedül, papír és bármiféle elköteleződés nélkül. Az igényeink viszont nem változtak, márpedig a szexualitás az egyik legelemibb emberi szükségletünk. A sztereotípia, mely szerint a nők kevésbé vágynak a szexre, már rég megdőlt, persze a társadalom által belénk oltott gátlások még mindig bennünk élnek, és az ősi ösztönöket sem tagadhatjuk meg teljesen: a férfi kalandra és vadászatra vágyik, a nő biztonságra és otthonteremtésre. Ez azonban nem jelenti azt, hogy egy nő ne lenne képes átadni magát átmenetileg a kötöttségek nélküli örömöknek, és ne vágyhatna újra és újra prédává válni, míg végül zsákmányul nem ejti a környék legbelevalóbb vadásza.

A jó és a rossz szerető…

A szerető kategóriába sokféle férfi és kapcsolatforma belefér. Lehet az egy egyéjszakás kapcsolat,  lehet egy külföldi srác, aki feldobja a nyaralást, vagy megtörténhet, hogy a viszony tartóssá válik valamilyen kölcsönösen megfogalmazott vagy éppen kimondatlan egyezmény alapján. Vannak jó és rossz szeretők, és itt nem a szexuális képességeket akarjuk mérlegre tenni. Arról a nehezen megfogalmazható tulajdonságról van szó, ami által néhány férfi képes abszolút pozitív megvilágításba helyezni egy ilyen affért, azáltal, hogy egyenrangú félként kezeli a nőt. Mások viszont, bármilyen szexuális magasságokba is röpítették a nőt, valahogy mégis hiány- vagy szégyenérzetet hagynak maguk után. A jó szerető további kritériuma a korrektség, és a dolgok módjának megadása. Előbbi azért fontos, hogy ne keltsünk egymásban felesleges reményeket, és utólag se kelljen kínos magyarázkodásba bocsátkozni. Ugyanakkor egy szerető is lehet figyelmes, gáláns vagy épp megbízható. Ha az illető kellőképpen férfi, nem éri be egy rovátkával, hanem hódítani akar még egy egyértelmű helyzetben is. Nem beszélve arról, hogy tapasztalt férfinak tudnia kell: egy elbűvölt nő csodákra képes az ágyban.

Folytatás a Cosmóban!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

Kiderült: ennyi idő alatt teheted túl magad egy szakításon

Kiderült: ennyi idő alatt teheted túl magad egy szakításon

Egy párkapcsolat lezárása sosem könnyű, időt kell hagynod, hogy begyógyuljanak a sebek...

„Ezért döntöttem úgy, hogy megcsalom a férjem”

Egy nő nyílt levélben vallotta be, hogy félrelépett: méghozzá azért, hogy jobb legyen a szexuális élete…

Férje helyett 2000 követőjével osztotta meg szexvideóját

Simán bekerülhet minden idők legkínosabb szexbakijai közé!

Tönkreteszi a kapcsolatodat, ha azonnal lefekszel a pasiddal?

Vagy épp az ellenkezőjét éred el vele, és még jobban fog szeretni?

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?