2007.11.01.@ 08.11

Meleg a szerelmem?

Kedves, jóképű, szinte minden téma érdekli, szívesen elmegy veled vásárolni, és még az anyukáddal is imád csevegni – ő a tökéletes férfi. Csak lehet, hogy valójában nem is a lányokat szereti?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Amikor a huszonhét éves Juli először találkozott Mikivel, akivel az egyetem alatt járt néhány hónapig, úgy érezte, megcsípte az igazit. „Elképesztően nézett ki a srác, és emellett olyan jófej volt, hogy azonnal úgy beszélgettünk, mintha évtizedek óta ismernénk egymást” – meséli a lány. Juli konstatálta, hogy képtelen elviselni, ha Miki más lányokkal is flörtölget, ezért turbó fokozatra kapcsolt, és viszonylag hamar elérte, hogy több legyen köztük szimpla barátságnál.

A kapcsolat már az elején sem volt tökéletes, de a lány úgy tett, mint aki nem veszi észre az apró buktatókat, és csak a kapcsolat szép momentumaira koncentrált. „Mindig találtam valami indokot arra, miért nem működik köztünk a szex: sokat ittunk, Miki fáradt… Emellett viszont éreztem, hogy tisztel, hogy igazán szeret, és ez a sok csalódás, a sok kamus pasi után megnyugtató volt.”

Két hónap múlva azonban Miki egyre kevesebb időt tudott Julcsival tölteni, és a lány aggódott, hogy van valakije. Az igazság teljesen elképzelhetetlennek tűnt, és sokként érte őt: Miki végül bevallotta, hogy meleg, és ugyan megpróbálta elnyomni magában a homoszexualitást, mostanában egyre többet jár melegbárokba – ahelyett, hogy Julival találkozna. „Ez utólag sok mindent megmagyaráz, de én eleinte magamat vádoltam azért, hogy nem voltam elég vonzó, nem tudtam magam mellett tartani ezt a férfit” – magyarázza Juli. – Mondhatjátok, hogy miért nem vettem észre rögtön, de higgyétek el, ezt nem lehet kiszúrni. Mikinek vannak barátai, akik még ma sem tudják, hogy meleg.”

Meleg, de tagadja

Hát igen, hiszitek vagy sem, sok meleg srácnak van, vagy volt valamikor barátnője. „Kevés olyan homoszexuális fiú van, aki kiskorától kezdve felismeri és tudja is kezelni a saját neme iránti vonzalmát – mondja a Cosmó szakértője. – A legtöbben, mivel a társadalom ezt tekinti normálisnak, lányokkal kezdenek járni kamaszkorukban, sőt, akár főiskolásként, egyetemistaként is, és csak később találnak rá a valódi nemi identitásukra. A lányokat, akikkel járnak, tényleg szeretik, ráadásul kifejezetten nagy energiát képesek fektetni abba, hogy a tökéletes pasivá váljanak számukra. Az már más kérdés, hogy az ágyban gyakran kudarcot vallanak, de azért igyekeznek, hátha megváltoztathatják a megváltoztathatatlant… Ismerek olyan homoszexuális férfit, aki huszonévesen úgy döntött, ő annyira szeretne gyereket, hogy legyőzi magában a valódi énjét, és udvarolni kezd egy lánynak. Ezt a lányt később el is vette, és boldogan élnek az azóta született két gyerkőccel. Ő választott, és ha kínok között is, tartja magát a választásához – de vajon meddig képes önmaga ellen harcolni?”

Mert ha valaki meleg, akkor meleg – mese nincs, eljön majd az a perc, amikor a szívére kell hallgatnia. Ezért a legjobb, ha a saját szívetek épsége érdekében felismeritek ezt a típust, bármennyire is rejtőzködik. „Ne gondoljátok, hogy az a meleg, aki imádja a musicaleket, rózsaszínbe öltözik, jól táncol és odavan az anális szexért. Felejtsük el ezeket a buta sztereotípiákat! Inkább nézzük, honnan ismerhetjük fel a legjobban, hogy a kiválasztott egyed a saját neméhez vonzódik!”

Folytatás a Cosmóban!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

20 jel, hogy a jövőbeli férjeddel randizol

20 jel, hogy a jövőbeli férjeddel randizol

Lehet, hogy még nem kérte meg a kezed, de ha ezek a jelek stimmelnek, már keresheted is a tökéletes menyasszonyi ruhát!

5 dolog, amit a férfiak szeretnének, ha a nők tudnának

Tuti, hogy a te pasid is sokat agyal azon, hogyan mondja el ezeket úgy neked, hogy ne bántódj meg, mert mindenképpen tudnod kéne róluk!

18 jel, hogy a pasi teljesen beléd zúgott 

Nem elég arra figyelned, amit mond, hanem arra is, ahogyan mondja!

Levél az exemnek, aki sosem juttatott a csúcsra

Előfordult már, hogy csak évekkel később tudtál beszélni a sérelmeidről? Egyik olvasónknak egy levélben sikerült végleg lezárnia a múltat.

Ezeket a dolgokat nem bírják a pasik az ágyban

A srácok mindent szexinek találnak a hálószobában – vagyis majdnem mindent. Ők maguk súgták meg nekünk, mik azok a húzások, amiket inkább hanyagolj hancúr közben.

4 férfi megbánó vallomása a szexuális zaklatásról

Ezek a pasik ma már tudják, nagyon gáz, amit tettek, ezért nyílt levélben kértek bocsánatot áldozataiktól.

Vagina súlyzó a legújabb őrület

Ha azt hitted, már mindent láttál a témában, hát tévedtél! Most megtudhatod, hogyan működik egy ilyen edzés!

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?