2007.11.05.@ 20.11

Sok békát kell megcsókolnod, míg egyből álomherceg lesz (Első rész)

Mindenesetre kapcsold be a biztonsági övedet, mert rázós utazásra indulunk!
Úgy néz ki, kimászol a bajból. Jó nagy volt a keserű korty, de lenyelted, és talán már túl vagy rajta. Ha viszont azt hiszed, hogy itt az ideje, hogy az álomherceged bekopogjon az ajtón, azért csak pillants vissza a múltadba és nézd meg, hány csúnya békát kellett már megcsókolnod, mégse vált herceggé egyik sem.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Tényleg, egyes pszichológusok azt mondják, hogy pontosan kilenc típusa van az elhibázott szerelemnek, amelyeken egy lánynak át kell evickélnie, mielőtt megtalálja az egyetlen igazit.
Lehet, hogy a mágikus számot te nem érted el, de biztos, hogy legalább három nagy kudarc már mögötted van. Szóval, ha igazán meg akarod tudni, mit is keresel egy férfiban, jobban teszed, ha egy kicsit lemerülsz érzelmeid történetébe és levonsz egy pár tanulságot. A Cosmo segítségével, természetesen. Kezdhetjük?

1. Mr. Hihetetlen

 Úgy néz ki, mint George Clooney, és mellette úgy érzed, te vagy a világ legboldogabb nője. Hát persze, hiszen annnnnnyira vonzó……Aztán, amikor otthagy téged (mert ugye ő hagy ott), úgy érzed, hogy csúnya vagy, kövér, tele bizonytalansággal. Egyik olvasónk bánatában csokoládét kezdett falni, hízott is vagy tíz kilót három hónap alatt. Ne keseredj el, hidd el, hogy Mr. Hihetetlen miatt csak azért érezted magad egy rakás szerencsétlenségnek, mert önbizalomhiányban szenvedtél, már mielőtt megismerted. Tanulj a leckéből, menj tovább, már csak azért is, mert ugyan ez a férfi virág lehet egy napig, de a csokoládézabálás rossz szokása egy életre szól.

2. Az „érett” férfi

Ági leírása nagyon pontos: „Én 21 éves voltam, Péter 36. Szeretett fiatalabbakkal járni, mert a saját korosztályával nem értett szót. Szerintem szüksége volt valakire, aki tátott szájjal bámulta, aki elájult attól, hogyan fogja a teniszütőt, vagy akinek imponálhatott azzal, milyen jól ismeri a borokat.” Téged is egy fiatalabbért hagy majd el. A mi esetünkben azonban Ági hagyta ott Pétert. Miért? Mert Ági el akarta végezni a jogot, bíró akart lenni, Péter meg ragaszkodott hozzá, hogy hagyja ott az egyetemet és menjen dolgozni hozzá, az ő vendéglőjébe. Évekkel később találkoztak. Péter még mindig remekül fogta a teniszütőt, borismeretei kibővültek és egy 19 éves képzőművész csajjal járt. Az élet folytatódik…

 3. A makacsul nőtlen

Egy ékszer: csinos, szórakoztató, a munkáját mindenki irigyli… túl szép, hogy igaz legyen. Ezt a pasit látva azt hiszed: beteljesült az álmod. Az álmod, amiből rövid három hónap alatt rémálom lesz. A valóságban, Eszter és Robi esetében, ez másfél hónapig se tartott. „Robi cégvezető volt, csodás kilátású lakásban lakott a város tetején, bőrüléses Volvo terepjáróval járt. Én akkor 30 éves voltam, soha nem ismertem ilyen tökéletes pasit. Minden annyira jónak tűnt, hogy az első néhány randevún nem is feküdtem le vele, csak azért, hogy izgassam, és hogy lépésről lépésre magamhoz édesgessem. A gond az, hogy ezt a típust nem lehet magunkhoz kötni. Egy napon felhívott a munkahelyemen – meséli Eszter – és azt mondta, megismert valakit, aki jobban tetszik, mint én. Így, ennyi, érzéstelenítés nélkül. Egy darabig minden tárgyát emlékként őriztem, még a kedvenc csokiját is…” A makacsul nőtlen férfi azért vonzó, mert látszólag mindent kézben tart. És itt kezdődik a probléma. Hidd el, csak addig létezel számára, míg egyszer, ha szerencsés vagy, nem találsz a piszkos ruhák között egy melltartót, ami nem a tiéd. És ez azért szerencse, mert így legalább van okod otthagyni, mielőtt ő hagy ott téged és összetöri a szívedet.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

20 jel, hogy a jövőbeli férjeddel randizol

20 jel, hogy a jövőbeli férjeddel randizol

Lehet, hogy még nem kérte meg a kezed, de ha ezek a jelek stimmelnek, már keresheted is a tökéletes menyasszonyi ruhát!

5 dolog, amit a férfiak szeretnének, ha a nők tudnának

Tuti, hogy a te pasid is sokat agyal azon, hogyan mondja el ezeket úgy neked, hogy ne bántódj meg, mert mindenképpen tudnod kéne róluk!

18 jel, hogy a pasi teljesen beléd zúgott 

Nem elég arra figyelned, amit mond, hanem arra is, ahogyan mondja!

Levél az exemnek, aki sosem juttatott a csúcsra

Előfordult már, hogy csak évekkel később tudtál beszélni a sérelmeidről? Egyik olvasónknak egy levélben sikerült végleg lezárnia a múltat.

Ezeket a dolgokat nem bírják a pasik az ágyban

A srácok mindent szexinek találnak a hálószobában – vagyis majdnem mindent. Ők maguk súgták meg nekünk, mik azok a húzások, amiket inkább hanyagolj hancúr közben.

4 férfi megbánó vallomása a szexuális zaklatásról

Ezek a pasik ma már tudják, nagyon gáz, amit tettek, ezért nyílt levélben kértek bocsánatot áldozataiktól.

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?