2007.11.12.@ 14.11

Rendes pasi nem is kell?

A pasi borzasztóan aranyos, lehozná a csillagot is az égről, de neked előbb kéne a hátadra egy púp, mint ő. Hogy miért? Cikkünk mindent megmagyaráz.

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Péter jóravaló gyerek volt. Szeretetre méltó, figyelmes, alkalmazkodó, nem követelőző – és mindig nagyon igyekezett, hogy a gyönyörök netovábbját nyújtsa az ágyban. Már alig vártam, hogy lerázhassam.

Miért?
Sokan kérdjük tanácstalanul: vajon miért nem vonzódom a derék férfiakhoz? Miért van az, hogy amikor a véletlen egy jótét lélekkel hoz össze, a kezem-lábam töröm, annyira meg akarok tőle szabadulni. Mert álmosító ám egy ilyen fazon társasága, s az ember könnyen beleragad, mint a dongó a mézbe. A legtöbb lány inkább korommal kenné be a képét, ócska ruhát húzna magára, mintsem hogy szóba álljon egy ilyen talpig becsületes muksóval. Nem arról van szó, mintha ezek a férfiak egytől egyig szerencsétlen fráterek volnának. Szó sincs róla, nem mind olyan unalmas fej, mint ahogy hírlik. Jártam már rendes ürgével, aki egy világlap külföldi tudósítója volt, a másik kabarészínészként aratott tapsviharokat, sőt akadt köztük menő dzsesszgitáros is.

Na de akkor tényleg miért?
A dolog ennél bonyolultabb. Az illedelmes fiúk vagy azt váltják ki belőlünk, hogy cserébe mi is nyájaskodjunk, vagy épp fordítva, pimaszkodunk velük, mert nem bírjuk elviselni szakadatlan béketűrésüket, kikezdhetetlen jó kedélyüket, állandó, derűs nyugalmukat. Vagy a (természetellenes) legjobbat, vagy a (kibírhatatlan) legrosszabbat hozzák ki belőlünk. Én többnyire a negédeskedés hibájába esem. Amint egy ilyen előzékeny hapi társaságába kerülök, azonnal átveszem a stílusát, és kibújik belőlem a tündibündi. Elveszítem az egyéniségemet. A barátnőimmel, azaz amikor fesztelenül érzem magam, nem győzök sziporkázni, poénkodni, csúfondároskodni. Disznó vicceket mesélek, gátlás nélkül pakolom ki a gonosz pletykákat. Szelíd kis barátaim rám sem ismernének. Az a baj, hogy történetünk főszereplői örökkön örökké rózsaszínben látják a világot. Márpedig azoknak a lányoknak, akik neveltetésüknél fogva nem szívesen okoznak fájdalmat embertársaiknak (és ide sorolható a Cosmo olvasók többsége), olykor könnyebb volna kitekerni egy ilyen idealista nyakát, mintsem felnyitni a szemét.

Az undok fráterek dicsérete
Talán ezért menekülök a jámbor fickók elől a barátságtalanok karjába. Volt egy krapek, aki a kioktató modorával az agyamra ment, úgyhogy nem győztem cikizni, hergelni, bosszantani. De nem volt sértődős, egy percig sem kellett attól félnem, hogy megbántom. Na, jól össze is jöttünk! Meg az a fószer, aki olyan fanyar stílusban adta elő magát, hogy sose tudtam, komolyan beszél-e vagy hülyéskedik. Azzal is jól elvoltam egy ideig. Talán azért szeretjük a kiállhatatlan tagokat, mert az ilyeneknek meg lehet mondani az igazat. Nem kell attól tartanunk, hogy harmatos lelkük kikészül, ha mondjuk kedvünk szottyan belerúgni a metró mozgólépcsőjén előttünk vánszorgó tuskóba, és e vágyunkat keresetlen szavakba öntjük.
Rémesen unalmas feladat a rendes fiúk pátyolgatása. Társaságban nem tehetem meg sem szó szerint sem átvitt értelemben, hogy példának okáért törjek-zúzzak. A nem rendes fiúk társaságában mindezt megtehetem. Ami tulajdonképpen rendes tőlük.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

Ezt a dolgot, mindig tedd meg szex előtt

Ezt a dolgot, mindig tedd meg szex előtt

Meghökkentő tanulmánnyal rukkoltak elő a drezdai egyetem kutatói, kiderült, hogyan tudod bebiztosítani az orgazmusodat, mielőtt hancúrozásra kerül a sor!

Így maradj független, ha kapcsolatban vagy

Kezd komolyodni a nyári flörtöd, pedig megfogadtad, hogy most egy ideig magadra koncentrálsz? Ne zavard el a szőke herceget, így is lehetsz főszereplő a történetedben.

Csillagjegyek, amik utálnak szinglik lenni

Amikor épp nincs pasi az életedben úgy érzed, nem is érdemes tovább élni? Talán ezúttal is a csillagjegyed kavar bele az érzéseidbe!

Egyre biztosabb, hogy ő Jennifer Lawrence új pasija

A színésznő egyre többször mutatkozik együtt egy műkereskedővel, akivel láthatólag a legutóbbi randijuk is nagyon jól sikerült!

5 szerelmeslevél, amitől könnybe lábad a szemed

Ha eddig azt gondoltad, hogy a romantikus, rózsaszín felhőkben úszó, nagybetűs szerelem nem létezik, ezek a cuki sorok majd bizonyítják az ellenkezőjét! Öt csaj most megmutatja, milyen szívhez szólólevelet kapott a pasijától.

6 jel, hogy megtaláltad a nagy Ő-t

Folyton pillangók bizseregnek a pocidban és a mennyekben érzed magadat vele? Akkor bizony esélyes, hogy „Az igazi” csöppent bele az életedbe!

5 jel, hogy egy ideig szinglinek kellene lenned

Mielőtt belevágnál valami komolyabba a nyári flörtöddel, gondold át ezeket a pontokat, mert lehet inkább egy kis Szex és New Yorkos szinglicsaj életre van szükséged.

Létezik egészséges megcsalás?

Nagyon nehéz elképzelni, hogy van olyan kapcsolat, aminek jót tesz egy félrelépés. Ennek ellenére ilyen is előfordul… Most mindent megtudhatsz a hűtlenség pszichológiájáról!

Ezért kívánod a szexet a menstruáció alatt

Észrevetted már, hogy azokon a nyűgös napokon elég, hogy elinduljon egy szexi szám a lejátszási listádon és te azonnal ráugranál a pasidra? Előzetesen annyit elárulunk, hogy megint a biológia tehet róla.

4 jel, hogy nem az igazival randizgatsz

Ha csekkolod ezt a listát, tudni fogod, a megfelelő sráccal találkozgatsz-e vagy érdemes még most az elején kiszállnod a dologból!

„Elmondtam a legjobb barátomnak, hogy megcsalták, ez történt”

Nem egyszerű közölni a rossz hírt, de kitalálni sem egyszerű, hogy egyáltalán a te felelősséged-e elmondani valakinek, ha megcsalják.

Súlyos következményekkel járhat a vaginafiatalítás

Elképesztő botrány pattant ki az Egyesült Államokban, ahol egyre több nő végeztet magán vaginafiatalítást! A szakemberek szerint ugyanis a kezelés veszélyes következményekkel is járhat!

Egy évig nem szexelt, ez történt

Most őszintén, el tudod képzelni, hogy egy teljes éven át megvond magadtól az Ó-élményt? Képzeld, egy lány bevállalta a szexmentes napokat, és egészen meglepő dolgot tapasztalt!

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?