2007.11.12.@ 14.11

Rendes pasi nem is kell?

A pasi borzasztóan aranyos, lehozná a csillagot is az égről, de neked előbb kéne a hátadra egy púp, mint ő. Hogy miért? Cikkünk mindent megmagyaráz.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Péter jóravaló gyerek volt. Szeretetre méltó, figyelmes, alkalmazkodó, nem követelőző – és mindig nagyon igyekezett, hogy a gyönyörök netovábbját nyújtsa az ágyban. Már alig vártam, hogy lerázhassam.

Miért?
Sokan kérdjük tanácstalanul: vajon miért nem vonzódom a derék férfiakhoz? Miért van az, hogy amikor a véletlen egy jótét lélekkel hoz össze, a kezem-lábam töröm, annyira meg akarok tőle szabadulni. Mert álmosító ám egy ilyen fazon társasága, s az ember könnyen beleragad, mint a dongó a mézbe. A legtöbb lány inkább korommal kenné be a képét, ócska ruhát húzna magára, mintsem hogy szóba álljon egy ilyen talpig becsületes muksóval. Nem arról van szó, mintha ezek a férfiak egytől egyig szerencsétlen fráterek volnának. Szó sincs róla, nem mind olyan unalmas fej, mint ahogy hírlik. Jártam már rendes ürgével, aki egy világlap külföldi tudósítója volt, a másik kabarészínészként aratott tapsviharokat, sőt akadt köztük menő dzsesszgitáros is.

Na de akkor tényleg miért?
A dolog ennél bonyolultabb. Az illedelmes fiúk vagy azt váltják ki belőlünk, hogy cserébe mi is nyájaskodjunk, vagy épp fordítva, pimaszkodunk velük, mert nem bírjuk elviselni szakadatlan béketűrésüket, kikezdhetetlen jó kedélyüket, állandó, derűs nyugalmukat. Vagy a (természetellenes) legjobbat, vagy a (kibírhatatlan) legrosszabbat hozzák ki belőlünk. Én többnyire a negédeskedés hibájába esem. Amint egy ilyen előzékeny hapi társaságába kerülök, azonnal átveszem a stílusát, és kibújik belőlem a tündibündi. Elveszítem az egyéniségemet. A barátnőimmel, azaz amikor fesztelenül érzem magam, nem győzök sziporkázni, poénkodni, csúfondároskodni. Disznó vicceket mesélek, gátlás nélkül pakolom ki a gonosz pletykákat. Szelíd kis barátaim rám sem ismernének. Az a baj, hogy történetünk főszereplői örökkön örökké rózsaszínben látják a világot. Márpedig azoknak a lányoknak, akik neveltetésüknél fogva nem szívesen okoznak fájdalmat embertársaiknak (és ide sorolható a Cosmo olvasók többsége), olykor könnyebb volna kitekerni egy ilyen idealista nyakát, mintsem felnyitni a szemét.

Az undok fráterek dicsérete
Talán ezért menekülök a jámbor fickók elől a barátságtalanok karjába. Volt egy krapek, aki a kioktató modorával az agyamra ment, úgyhogy nem győztem cikizni, hergelni, bosszantani. De nem volt sértődős, egy percig sem kellett attól félnem, hogy megbántom. Na, jól össze is jöttünk! Meg az a fószer, aki olyan fanyar stílusban adta elő magát, hogy sose tudtam, komolyan beszél-e vagy hülyéskedik. Azzal is jól elvoltam egy ideig. Talán azért szeretjük a kiállhatatlan tagokat, mert az ilyeneknek meg lehet mondani az igazat. Nem kell attól tartanunk, hogy harmatos lelkük kikészül, ha mondjuk kedvünk szottyan belerúgni a metró mozgólépcsőjén előttünk vánszorgó tuskóba, és e vágyunkat keresetlen szavakba öntjük.
Rémesen unalmas feladat a rendes fiúk pátyolgatása. Társaságban nem tehetem meg sem szó szerint sem átvitt értelemben, hogy példának okáért törjek-zúzzak. A nem rendes fiúk társaságában mindezt megtehetem. Ami tulajdonképpen rendes tőlük.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

Kiderült: ennyi idő alatt teheted túl magad egy szakításon

Kiderült: ennyi idő alatt teheted túl magad egy szakításon

Egy párkapcsolat lezárása sosem könnyű, időt kell hagynod, hogy begyógyuljanak a sebek...

„Ezért döntöttem úgy, hogy megcsalom a férjem”

Egy nő nyílt levélben vallotta be, hogy félrelépett: méghozzá azért, hogy jobb legyen a szexuális élete…

Férje helyett 2000 követőjével osztotta meg szexvideóját

Simán bekerülhet minden idők legkínosabb szexbakijai közé!

Tönkreteszi a kapcsolatodat, ha azonnal lefekszel a pasiddal?

Vagy épp az ellenkezőjét éred el vele, és még jobban fog szeretni?

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?