2007.11.23.@ 14.11

A virtuális szex világában…

– Én már berregtetek. – Hogy mit csinálsz? – Beindítottam a kis mocimat… – Csak szívatsz, nem hiszem el! – Hát, a helyedben én is belehúznék, persze ha ott lehetnék, szívesen segítenék…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Mielőtt arra gondolnál, hogy nyomdahiba következtében az Autó-Motorsport magazinból került át egy részlet a Cosmóba, elárulom, hogy egy felforrósodott chatelésbe engedtem betekintést. A „moci” ebben a szövegkörnyezetben a vibrátort jelentette. Hogyan torkolhatott egy ártatlan beszélgetés egy-két óra alatt vad szexchatelésbe, amelynek végkifejlete közös, ámde mégis magányos orgazmus volt? (A hitelesség kedvéért a szövegkönyv:  – Gyere! – Jövök! – 10 másodpercig csak a kurzur villogása -; – Nekem megvolt! – Nekem most!)
Igazából nem kellett hozzá más, mint egy kapcsolatából kiábrándult, unatkozó lány és egy jó kapcsolatban élő, ám péntek este épp a számítógép előtt kihívásokat kereső fiú. Továbbá az ilyen típusú szexuális együttléthez elengedhetetlen a megbízható szélessávú szolgáltató.
Vigyázz! A chatelés ingoványos talaj. Azt írsz és azt hitetsz el magadról, amit akarsz. Vajon tényleg elővette legtitkosabb szexuális fegyverét, hogy az én ingerlő szavaimra gyönyört szerezzen magának, vagy csak írta? Sosem derül ki, mégis azt gondolom, hogy megtörtént. Persze azért vannak gyanakvások: mert hát lehetetlen vállalkozásnak tűnik egy perc alatt 15 üzenetet megírni, közben önkielégítést is végezni, és még a másikat is hergelni. De mi másról szólna a szexchatelés, mint hogy olyan dolgokat hiszel el a klaviatúra másik oldalán ülőnek, amit te szeretnél. Lehet, hogy megteszi, lehet hogy nem. Kit érdekel?
A szexcsetelést a magam részéről maszturbációs formának tekintem. Csak nem a pornófilmet rakom be, hanem a számítógépnél matatok. Olyan dolgokat írok, amelyeket sohasem mondanék, olyan dolgokra gondolok és biztatok, amelyekre valójában csak ilyen formában vágyom.

Folytatás a Cosmóban!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

20 jel, hogy a jövőbeli férjeddel randizol

20 jel, hogy a jövőbeli férjeddel randizol

Lehet, hogy még nem kérte meg a kezed, de ha ezek a jelek stimmelnek, már keresheted is a tökéletes menyasszonyi ruhát!

5 dolog, amit a férfiak szeretnének, ha a nők tudnának

Tuti, hogy a te pasid is sokat agyal azon, hogyan mondja el ezeket úgy neked, hogy ne bántódj meg, mert mindenképpen tudnod kéne róluk!

18 jel, hogy a pasi teljesen beléd zúgott 

Nem elég arra figyelned, amit mond, hanem arra is, ahogyan mondja!

Levél az exemnek, aki sosem juttatott a csúcsra

Előfordult már, hogy csak évekkel később tudtál beszélni a sérelmeidről? Egyik olvasónknak egy levélben sikerült végleg lezárnia a múltat.

Ezeket a dolgokat nem bírják a pasik az ágyban

A srácok mindent szexinek találnak a hálószobában – vagyis majdnem mindent. Ők maguk súgták meg nekünk, mik azok a húzások, amiket inkább hanyagolj hancúr közben.

4 férfi megbánó vallomása a szexuális zaklatásról

Ezek a pasik ma már tudják, nagyon gáz, amit tettek, ezért nyílt levélben kértek bocsánatot áldozataiktól.

Vagina súlyzó a legújabb őrület

Ha azt hitted, már mindent láttál a témában, hát tévedtél! Most megtudhatod, hogyan működik egy ilyen edzés!

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?