2007.11.23.@ 15.11

Ezt soha ne tedd az ágyban!

A legtöbb pasi nem fogja a képedbe mondani, ha valamelyik matrachúzásod nem üti meg a mércét, de mi megtesszük! Olvasd figyelmesen a megkérdezett srácok vallomásait, és máris az orrod előtt a tiltólista.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Minthogy rendszeres Cosmo-olvasó vagy, téged senki nem gyanúsíthat meg, hogy egyszer is hiányoztál volna szexszekciónk forgómotor-tanfolyamáról. De hiába van doktorátusod szexből, még veled is megeshet, hogy egy elméletben kitűnő manővered rosszul sül el a gyakorlatban. Hát, végül is emberek vagyunk.
A Cosmo mégis szeretné a minimumra csökkenteni a melléfogások esélyét, ezért megkértünk néhány fiút: idézzék fel pajzán emlékeiket, ássák elő a csajaik legcikibb szexbukfenceit. Lehet jegyzetelni!

Nem túl csábos csábítás
■ „Nagy ötletnek találod, ha minden előzetes figyelmeztetés nélkül, hirtelen mozdulattal a tenyeredbe kapod a pasi golyóit? Na, csak lény óvatos! Egy régebbi csajommal voltam, épp mostam a fogam, amikor hátulról benyúlt a lábam közé és jól megmogyorózott. Biztos nem a Cosmóban olvasta, mert felüvöltöttem a fájdalomtól! Nem kungfufogás kell oda, hanem gyengéd simogatás.” – Miki, 21
■ „A jól adagolt mocskos beszéd elvarázsol, az orvosi szavak használata meg lelohaszt. Randiztam egy nővel, aki mintha a nőgyógyászatról szabadult volna. »Inszertáld a péniszedet a vaginámba« – hörögte. Azt hitte, szexin jönnek ki a szájából az olyan kifejezések, mint a tesztikulum vagy a klitorisz!” – Robi, 25
■ „Nemrégiben pár haverral késő éjszakáig biliárdoztam a törzskocsmánkban, és volt ott egy lány, aki annyira rám cuppant, hogy egész este biluxolt. Én rá se rántottam, talán azért is taposott bele a gázba. Ahányszor odanéztem, szenvedélyesen babrálta a dákóját." – Norbi, 23

Folytatás a Cosmóban!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

20 jel, hogy a jövőbeli férjeddel randizol

20 jel, hogy a jövőbeli férjeddel randizol

Lehet, hogy még nem kérte meg a kezed, de ha ezek a jelek stimmelnek, már keresheted is a tökéletes menyasszonyi ruhát!

5 dolog, amit a férfiak szeretnének, ha a nők tudnának

Tuti, hogy a te pasid is sokat agyal azon, hogyan mondja el ezeket úgy neked, hogy ne bántódj meg, mert mindenképpen tudnod kéne róluk!

18 jel, hogy a pasi teljesen beléd zúgott 

Nem elég arra figyelned, amit mond, hanem arra is, ahogyan mondja!

Levél az exemnek, aki sosem juttatott a csúcsra

Előfordult már, hogy csak évekkel később tudtál beszélni a sérelmeidről? Egyik olvasónknak egy levélben sikerült végleg lezárnia a múltat.

Ezeket a dolgokat nem bírják a pasik az ágyban

A srácok mindent szexinek találnak a hálószobában – vagyis majdnem mindent. Ők maguk súgták meg nekünk, mik azok a húzások, amiket inkább hanyagolj hancúr közben.

4 férfi megbánó vallomása a szexuális zaklatásról

Ezek a pasik ma már tudják, nagyon gáz, amit tettek, ezért nyílt levélben kértek bocsánatot áldozataiktól.

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?