2007.12.20.@ 09.12

Hódító kispapák az éjszakában

Ha egy kisbaba megszületik, az anyuka kétórás szakaszokban él. Szoptat, pelenkáz, vigasztal, altat és alszik vagy aludni próbál. Az apuka pedig vele van és segít neki, amiben csak tud. Vagy nem…hanem éli az életét ugyanúgy, ahogyan eddig, még a bébi előtt.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A pasi kedves, érdeklődik, isteni a humora. Csak látásból ismered, nem tudsz róla semmit, de jót csevegtek egy bárban. Néhány órával és jó pár itallal később hirtelen megcsókol. Minden olyan romantikus, azt érzed: végre valaki, aki felkelti az érdeklődésedet, és akire te is igazán hatással vagy! Elkéri a számodat, és hajnalban mámorban úszva meséled a barátnőidnek, mi történt. „Hülye vagy, az nős, nem tudtad? Most született gyereke“ – hangzik a kijózanító mondat, és te nem érted, mi történik, a föld nyílik meg alattad…

Aki gyakran jár szórakozni, és kifejezetten sok embert ismer, biztosan találkozott már a jelenséggel. Köztudottan léteznek olyan nős férfiak, akik minimum egy, három év alatti gyerekkel rendelkeznek és úgy mászkálnak el otthonról esténként, mintha még mindig a gondtalan főiskolai éveiket taposnák. És nemcsak söröznek a haverokkal, hanem olyan gátlástalanul csajoznak, mintha ennél semmi sem lenne természetesebb a világon. Vajon miért mennek el otthonról? És mit keresnek még mindig az éjszakában? Hiszen elvileg megtalálták az igazit, aki mellett jó elaludni, és aki megajándékozta őket az élet legnagyobb ajándékával: egy gyerekkel. A Cosmo most utánajárt, vajon mi állhat a jelenség hátterében.

Győz a vadászösztön!
Aki túlvan már néhány csalódáson, nyilván tudja, hogy a holtomiglan-holtodiglan nagyon szépen hangzó szókapcsolat, de manapság csoda, ha működik. Amikor kislányok voltunk, talán mi is úgy hittük, jön majd a herceg, aki feleségül vesz, édes kisbabáink lesznek, és boldogan élünk, míg meg nem halunk. Akinek elváltak a szülei, netán az egyik szülő szinte teljes hiányában nőtt fel, annak nyilván már gyerekkorában kezdtek szertefoszlani az elképzelései az ideális családról és az örök boldogságról. A döbbenet azonban az, hogy azok a kispapák, akikről most mi beszélünk, tökéletesen érzik magukat a helyzetükben, és eszükbe sem jut elválni, vagy elhagyni a családi fészket. Mindössze egy kis vadászatért járnak ki a meleg kuckójukból! 

Korán jött apaság
Azt már tudjuk, hogy manapság a férfiak egyre későbbre igyekeznek halasztani a családalapítást. Úgy tesznek, mintha örök életűek lennének, vagy mintha ők nem rendelkeznének azzal a bizonyos biológiai órával. Igaz, az övék lassabban ketyeg, de azért álljunk csak meg: nem a végsőkig! És ha sikerül is fejben megemészteniük, hogy egy hímivarsejtük eljutott a petesejtig és meg is termékenyítette azt, sokszor egyáltalan nincsenek felkészülve az apaságra. Ha egy nő teherbe esik, onnantól szó szerint együtt él a gyerekkel, tehát sok választása nincs. Anya lesz, és ezt a kötődést nyilván a természetből fakadó fizikai közelség önmagától generálja. Elismerjük, hogy egy apának nehezebb dolga van. Ő egy darabig csak azt látja, hogy a szeretett nő hasa egyre nagyobb, ha szerencséje van, érezheti, ahogy mozog a baba, de a terhességből nagy részt nem tud kivenni. Ki van szolgáltatva egy hormonoktól túltengő nő kiszámíthatatlan szeszélyeinek, aggódik, hogy mi lesz, kevesebb szexet kap és több feladatot. Sajnos vannak férfiak, akik képtelenek felnőni ezekhez a feladatokhoz. És olyan modern világot élünk, hogy egy, az újszülött gyermekét és feleségét elhanyagoló apa maximum gáz mások szemében, de semmiképp sem elvetemült gazember.

Folytatás a Cosmóban!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

Ebbe a 3 csillagjegybe szeretnek bele a legkönnyebben a pasik

Ebbe a 3 csillagjegybe szeretnek bele a legkönnyebben a pasik

Te is a csábítás nagy mestere vagy? A csillagjegyed elárulja!

6 hiba, amit elkövethetsz a kapcsolatod első hónapjában

Összejöttél a tökéletes pasival? Akkor ezeket mindenképpen felejtsd el az első egy hónapban!

Ezek a csillagjegyek megtalálják az igazit decemberben

Csekkold, hogy te köztük vagy-e!!

„A vőlegényem szülei fizettek, hogy elhagyjam, és én elfogadtam”

Egy ausztrál lány őszintén leírta, miért döntött úgy, hogy egy nagyobb összegért cserébe elhagyja kislánya apukáját, akihez hozzá akart menni. Zsepit készíts!

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?