2008.01.08.@ 13.01

A legtökéletesebb előjáték

Ugye nem bánnád, ha kedvesed az aktus előtt hosszasabban kényeztetne? Nos, érdemes megmutatnod következő tippjeinket a pasidnak – ha megfogadja tanácsainkat, sokkal nagyobb élvezetben lesz részetek.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Kezdjük egy viccel: Miért nem pislognak a nők előjáték közben?
Mert nincs idejük.

Ez ugyan egy poén, de sok igazságtartalma van. Tény, hogy a férfiak legtöbbje nem törődik sokat az aktus előkészítésével, az előjátékkal, szeretik a dolgot rögtön, durr bele a közepébe-módon intézni. Ahhoz viszont, hogy mi, csajok is megfelelően felizguljunk, több időre van szükségünk.

15 szükséges perc
Igen, bármilyen hihetetlenül hangzik is ez egy férfifül számára, nekünk kell egy negyedóra ahhoz, hogy tettre kész állapotba kerüljünk. Nézzük, hogyan ossza be a kedves ezt az időt.

Az első három
Segíts neki: halkítsd le a tévét és told el a keze ügyéből a chips-es tálat. A pasidnak úgy kell csókolnia téged, hogy minden másról elfeledkezz. Reméljük tudja, hogy most végre övé lehet álmai nője!

A következő négy
Csókoljon tovább és közben kezdjen el simogatni téged. Nem, ne vadul, inkább lágyan, kedvesen – mintha most látná először a tested. Most már te is megérintheted őt.

Aztán még öt
Nagyon lassan kezdje el levenni a ruhádat. Közben ő is hámozza ki magát saját ruháiból, de hagyja, hogy az utolsó darabokat te vehesd le.

Az utolsó három
Itt az ideje, hogy az ajkait is használja – mindenhol. Finom harapások, apró nyelvcsapások, izgató csipkedések a fejed búbjától a lábujjadig. Természetesen te is viszonozhatod a kedvességét, baj nem lehet belőle.

Cosmo-tipp: Legközelebb érdemes változtatnotok az időzónák hosszán, de a tizenöt perchez ragaszkodj – ígérjük, ő sem bánja majd meg!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

20 jel, hogy a jövőbeli férjeddel randizol

20 jel, hogy a jövőbeli férjeddel randizol

Lehet, hogy még nem kérte meg a kezed, de ha ezek a jelek stimmelnek, már keresheted is a tökéletes menyasszonyi ruhát!

5 dolog, amit a férfiak szeretnének, ha a nők tudnának

Tuti, hogy a te pasid is sokat agyal azon, hogyan mondja el ezeket úgy neked, hogy ne bántódj meg, mert mindenképpen tudnod kéne róluk!

18 jel, hogy a pasi teljesen beléd zúgott 

Nem elég arra figyelned, amit mond, hanem arra is, ahogyan mondja!

Levél az exemnek, aki sosem juttatott a csúcsra

Előfordult már, hogy csak évekkel később tudtál beszélni a sérelmeidről? Egyik olvasónknak egy levélben sikerült végleg lezárnia a múltat.

Ezeket a dolgokat nem bírják a pasik az ágyban

A srácok mindent szexinek találnak a hálószobában – vagyis majdnem mindent. Ők maguk súgták meg nekünk, mik azok a húzások, amiket inkább hanyagolj hancúr közben.

4 férfi megbánó vallomása a szexuális zaklatásról

Ezek a pasik ma már tudják, nagyon gáz, amit tettek, ezért nyílt levélben kértek bocsánatot áldozataiktól.

Vagina súlyzó a legújabb őrület

Ha azt hitted, már mindent láttál a témában, hát tévedtél! Most megtudhatod, hogyan működik egy ilyen edzés!

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?