2008.01.21.@ 12.01

Ne kapcsold le a lámpát!

Légy végre merész, és ahelyett, hogy a pasid combjaidat cirógató mozdulataira azonnal és észtveszejtve kapcsolnád le a lámpát, legalább néhányszor próbálj úgy nekikezdeni a szeretkezésnek, hogy elfelejtkezel a működő égőkről!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Valószínűleg még a gondolattól is frászt kapsz, hogy tested (szerinted) kevéssé látványos részleteit egy kislámpa fényénél fedd fel az imádott férfi előtt, vagy hogy fehérneműdtől egy 60 wattos izzó fénysugara alatt válj meg, mégis valószínűnek tartjuk, hogy mindkettőtök számára óriási élménnyel zárul majd ez az előttetek eddig ismeretlen, fényes történet! Ugyanis minden egyes érintéssel, forró lehelettel, nyalintással és csípőmozdulattal bátrabbak lesztek majd, és így merészebb, őszintébb, s nem utolsósorban gyönyörtelibb szexuális mutatványokat tudtok majd végrehajtani az ágyban.

Ha az erős fény hatására reflexszerűen rántod meztelen testedre a takarót, szereljetek fel fényerősség-szabályozós villanykapcsolót, amivel az adott napi hangulatotoknak vagy bátorságotoknak megfelelően választhattok félhomályt vagy fényáradatot. Így mindketten fokozatosan tudtok hozzászokni önmagatok megmutatásához. Ha ezt túl nagy lépésnek érzed, szintén jó, s egyben izgalmas megoldás lehet, ha egy finom selyemkendővel bekötöd a szemed, s hagyod, hogy a párod az aktus közben szabadon legeltethesse szemét a szerinte amúgy is kívánatos formáidon. Ezt a kendőt aztán a szeretkezés későbbi szakaszaiban – ha már kicsit felbátorodtál – más izgató dolgokra is használhatjátok majd.

Fontos tudnod, hogy az emberek kizárólag szégyenlősségük és félénkségük miatt választják a sötétben szeretkezést. Te ne állj be a sorba! Hidd el, óriási élmény a teljes szexuális összefonódás közben látni a pasid arcát, megfigyelni szemeit és teste öntudatlan reakcióit. Ezek nem csak a róla szóló, elengedhetetlen információkkal látnak el téged, hanem az összetartozás érzését, a közös gyönyör élvezetét is fokozzák majd bennetek.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

„Így váltottam valóra a barátnőm legdurvább fantáziáját”

A csaj egyszerre öt pasival akart együtt lenni.

5 jel, hogy a pasid még mindig beléd van esve

Igen, még akkor is, ha már évek óta jártok!

Kiderült: ez a pasik legnagyobb szextitka

Most megtudhatod, mit rejtegetnek!

Ezért ne randizz a munkatársaddal

A szíved mélyén te is tudod, hogy rossz ötlet.

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?