2008.01.21.@ 12.01

Ne kapcsold le a lámpát!

Légy végre merész, és ahelyett, hogy a pasid combjaidat cirógató mozdulataira azonnal és észtveszejtve kapcsolnád le a lámpát, legalább néhányszor próbálj úgy nekikezdeni a szeretkezésnek, hogy elfelejtkezel a működő égőkről!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Valószínűleg még a gondolattól is frászt kapsz, hogy tested (szerinted) kevéssé látványos részleteit egy kislámpa fényénél fedd fel az imádott férfi előtt, vagy hogy fehérneműdtől egy 60 wattos izzó fénysugara alatt válj meg, mégis valószínűnek tartjuk, hogy mindkettőtök számára óriási élménnyel zárul majd ez az előttetek eddig ismeretlen, fényes történet! Ugyanis minden egyes érintéssel, forró lehelettel, nyalintással és csípőmozdulattal bátrabbak lesztek majd, és így merészebb, őszintébb, s nem utolsósorban gyönyörtelibb szexuális mutatványokat tudtok majd végrehajtani az ágyban.

Ha az erős fény hatására reflexszerűen rántod meztelen testedre a takarót, szereljetek fel fényerősség-szabályozós villanykapcsolót, amivel az adott napi hangulatotoknak vagy bátorságotoknak megfelelően választhattok félhomályt vagy fényáradatot. Így mindketten fokozatosan tudtok hozzászokni önmagatok megmutatásához. Ha ezt túl nagy lépésnek érzed, szintén jó, s egyben izgalmas megoldás lehet, ha egy finom selyemkendővel bekötöd a szemed, s hagyod, hogy a párod az aktus közben szabadon legeltethesse szemét a szerinte amúgy is kívánatos formáidon. Ezt a kendőt aztán a szeretkezés későbbi szakaszaiban – ha már kicsit felbátorodtál – más izgató dolgokra is használhatjátok majd.

Fontos tudnod, hogy az emberek kizárólag szégyenlősségük és félénkségük miatt választják a sötétben szeretkezést. Te ne állj be a sorba! Hidd el, óriási élmény a teljes szexuális összefonódás közben látni a pasid arcát, megfigyelni szemeit és teste öntudatlan reakcióit. Ezek nem csak a róla szóló, elengedhetetlen információkkal látnak el téged, hanem az összetartozás érzését, a közös gyönyör élvezetét is fokozzák majd bennetek.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

20 jel, hogy a jövőbeli férjeddel randizol

20 jel, hogy a jövőbeli férjeddel randizol

Lehet, hogy még nem kérte meg a kezed, de ha ezek a jelek stimmelnek, már keresheted is a tökéletes menyasszonyi ruhát!

5 dolog, amit a férfiak szeretnének, ha a nők tudnának

Tuti, hogy a te pasid is sokat agyal azon, hogyan mondja el ezeket úgy neked, hogy ne bántódj meg, mert mindenképpen tudnod kéne róluk!

18 jel, hogy a pasi teljesen beléd zúgott 

Nem elég arra figyelned, amit mond, hanem arra is, ahogyan mondja!

Levél az exemnek, aki sosem juttatott a csúcsra

Előfordult már, hogy csak évekkel később tudtál beszélni a sérelmeidről? Egyik olvasónknak egy levélben sikerült végleg lezárnia a múltat.

Ezeket a dolgokat nem bírják a pasik az ágyban

A srácok mindent szexinek találnak a hálószobában – vagyis majdnem mindent. Ők maguk súgták meg nekünk, mik azok a húzások, amiket inkább hanyagolj hancúr közben.

4 férfi megbánó vallomása a szexuális zaklatásról

Ezek a pasik ma már tudják, nagyon gáz, amit tettek, ezért nyílt levélben kértek bocsánatot áldozataiktól.

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?