2008.01.22.@ 12.01

Izgasd fel a távolból!

Vágyódsz utána, de úgy tűnik, ma sokáig kell bent lennie az irodában? Esetleg már napok óta elmarad az esti akciótok, és szeretnél végre egy kis kényeztetést kicsikarni tőle? Hát fogd a mobilod és csörögj rá! Csak a hatásvadász részletekről el ne feledkezz!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ha a pároddal ma is rabszolgamunkát végeztetnek a főnökei és várhatóan későn, „elhasználtan” érkezik majd haza, két módja van annak, hogy mégis kielégítsd egyre erősödő szexuális vágyadat. Az egyik, hogy magadhoz nyúlsz, és annyiféleképpen kényezteted magad, ahány megoldás csak eszedbe jut – ez sem rossz dolog, sőt! De ettől még izgalmasabb, ha megpróbálod még a feladataiba és a szorgos munkába belefáradt pasidból is kihozni a szexistent.

Fogd a telefont, pötyögd be a számát és dorombold bele a kagylóba, hogy mennyire hiányzik, hogy ha csak rágondolsz, már attól is nedvesedni kezdesz, és hogy milyen fehérneműben várod majd, ha hazaér. A hangulat fokozása kedvéért érdemes néhány tippet is adni neki arról, hogyan vegye, csúsztassa vagy akár tépje majd le rólad a bugyit, ha már melletted lesz, és felvillantani előtte egy-két ötletedet, amivel te kényezteted majd a hazaérkezése után. Biztos lehetsz benne, hogy a lehető legrövidebb úton, a sárga lámpákon ezerrel átszáguldva, csordultig telve vággyal robog majd hozzád, még ha teljes mértékben ki is zsigerelték aznap a feladatai. És a legjobb az egészben: éppen az esti hancúrpartitok segít majd neki a leginkább ellazulni, és újratöltődni a másnapi munkahelyi bevetésre.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

20 jel, hogy a jövőbeli férjeddel randizol

20 jel, hogy a jövőbeli férjeddel randizol

Lehet, hogy még nem kérte meg a kezed, de ha ezek a jelek stimmelnek, már keresheted is a tökéletes menyasszonyi ruhát!

5 dolog, amit a férfiak szeretnének, ha a nők tudnának

Tuti, hogy a te pasid is sokat agyal azon, hogyan mondja el ezeket úgy neked, hogy ne bántódj meg, mert mindenképpen tudnod kéne róluk!

18 jel, hogy a pasi teljesen beléd zúgott 

Nem elég arra figyelned, amit mond, hanem arra is, ahogyan mondja!

Levél az exemnek, aki sosem juttatott a csúcsra

Előfordult már, hogy csak évekkel később tudtál beszélni a sérelmeidről? Egyik olvasónknak egy levélben sikerült végleg lezárnia a múltat.

Ezeket a dolgokat nem bírják a pasik az ágyban

A srácok mindent szexinek találnak a hálószobában – vagyis majdnem mindent. Ők maguk súgták meg nekünk, mik azok a húzások, amiket inkább hanyagolj hancúr közben.

4 férfi megbánó vallomása a szexuális zaklatásról

Ezek a pasik ma már tudják, nagyon gáz, amit tettek, ezért nyílt levélben kértek bocsánatot áldozataiktól.

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?