2008.01.23.@ 12.01

A csípős Rákóczi Ferenc

„Imádom a kis pajtásaimat koordinálni, és féltő atyai gondoskodással terelgetni őket a reggeli rádiókészítés erdejében.“

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Született: Orosháza, 1970. május 11.
Csillagjegye: Bika
Végzettsége: Szegedi Tudományegyetem – művelődésszervező-média szak
Honnan ismerheted?: Magyar Televízió-Krém, Danubius Chili
Hobbi: búvárkodás, zene
Kedvenc műsorvezető: Gundel Takács Gábor

Kezdetek 

Az egyetem után egy évig Újkígyóson volt képesítés nélküli tanár, majd rövid ideig a Szegedi Városi Tanács temetkezési részlegénél dolgozott, ahol a halotti kórus tagja volt. Később az akkori Jugoszláviába csempészett sajtot, onnan pedig hazánkba alkoholt, és egy ideig az illegális valutabizniszbe is belefolyt, sőt saját kezűleg készített ékszereit is árulta, természetesen illegálisan, mégpedig a Balatonon. Mindezekután az általános iskolai orosz tanárának köszönhetően a békéscsabai kábeltévéhez került technikusként, majd később, miután különleges orgánumára felfigyeltek, műsorvezető lett. Végül egy nagy szerelem űzte Budepestre, ahol a Rádió Bridge-nél kezdett, majd nyolc évvel ezelőtt a Danubius Rádióhoz szerződött.

Danubius Chili 

Visszatérő élmény számára a reggeli műsorvezetés, hiszen korábban már egy évig ezt csinálta. Nagyon szereti, ráadásul a műsor főszerkesztőjeként a felelőssége is nagyobb. Annyiban nehezebb, hogy három ember pontos, precíz együttmozgására van szükség egy élő műsor keretein belül. Bár ez utóbbinak köszönhetően a lehetőség is több, legyen szó komoly dolgokról vagy ökörködésről. Nemrég például egyetlen adásban négymillió forintot tudtak összegyűjteni a tordasi általános iskola számára.

Krém 

Sohasem akart televíziós lenni, mégis megkapta ezt a lehetőséget és kimondottan szereti, – bár a rádiózástól elpártolni nem akar – hiszen zenés műsorról van szó, ami teljes mértékben az egyik kedvenc területe, ráadásul műsorvezető-partnerével, Ábel Anitával is kiváló az összhang. A legnagyobb kihívást a kamerák előtti mimika és mozgás jelentette, hiszen a rádióban kizárólag a hangjára kell építhetenie.

Zene 

Az általános iskolában hat évig pozanon játszott, – muzikalitását az ottani énektanár fedezte fel – később egy békéscsabai zenekar tagja volt, majd lassan nyolc évvel ezelőtt rádiós kollégáival megalapították a Best of Danubius zenekart, ami hatalmas szerelem. Odaadását mi sem példázza jobban, mint az, hogy a mai napig szorgalmasan jár gitárórákra.

Jövő 

Tíz év múlva ugyanitt, ugyanebben a székben, ugyanezekkel a kollégákkal szeretné találni magát, és persze rengeteg hallgatóval. Számára ez az igazi műsorálom.

Fotó: Klinszky Gábor
Szöveg: Novák Krisztina

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

Ezt a dolgot, mindig tedd meg szex előtt

Ezt a dolgot, mindig tedd meg szex előtt

Meghökkentő tanulmánnyal rukkoltak elő a drezdai egyetem kutatói, kiderült, hogyan tudod bebiztosítani az orgazmusodat, mielőtt hancúrozásra kerül a sor!

Így maradj független, ha kapcsolatban vagy

Kezd komolyodni a nyári flörtöd, pedig megfogadtad, hogy most egy ideig magadra koncentrálsz? Ne zavard el a szőke herceget, így is lehetsz főszereplő a történetedben.

Csillagjegyek, amik utálnak szinglik lenni

Amikor épp nincs pasi az életedben úgy érzed, nem is érdemes tovább élni? Talán ezúttal is a csillagjegyed kavar bele az érzéseidbe!

Egyre biztosabb, hogy ő Jennifer Lawrence új pasija

A színésznő egyre többször mutatkozik együtt egy műkereskedővel, akivel láthatólag a legutóbbi randijuk is nagyon jól sikerült!

5 szerelmeslevél, amitől könnybe lábad a szemed

Ha eddig azt gondoltad, hogy a romantikus, rózsaszín felhőkben úszó, nagybetűs szerelem nem létezik, ezek a cuki sorok majd bizonyítják az ellenkezőjét! Öt csaj most megmutatja, milyen szívhez szólólevelet kapott a pasijától.

6 jel, hogy megtaláltad a nagy Ő-t

Folyton pillangók bizseregnek a pocidban és a mennyekben érzed magadat vele? Akkor bizony esélyes, hogy „Az igazi” csöppent bele az életedbe!

5 jel, hogy egy ideig szinglinek kellene lenned

Mielőtt belevágnál valami komolyabba a nyári flörtöddel, gondold át ezeket a pontokat, mert lehet inkább egy kis Szex és New Yorkos szinglicsaj életre van szükséged.

Létezik egészséges megcsalás?

Nagyon nehéz elképzelni, hogy van olyan kapcsolat, aminek jót tesz egy félrelépés. Ennek ellenére ilyen is előfordul… Most mindent megtudhatsz a hűtlenség pszichológiájáról!

Ezért kívánod a szexet a menstruáció alatt

Észrevetted már, hogy azokon a nyűgös napokon elég, hogy elinduljon egy szexi szám a lejátszási listádon és te azonnal ráugranál a pasidra? Előzetesen annyit elárulunk, hogy megint a biológia tehet róla.

4 jel, hogy nem az igazival randizgatsz

Ha csekkolod ezt a listát, tudni fogod, a megfelelő sráccal találkozgatsz-e vagy érdemes még most az elején kiszállnod a dologból!

„Elmondtam a legjobb barátomnak, hogy megcsalták, ez történt”

Nem egyszerű közölni a rossz hírt, de kitalálni sem egyszerű, hogy egyáltalán a te felelősséged-e elmondani valakinek, ha megcsalják.

Súlyos következményekkel járhat a vaginafiatalítás

Elképesztő botrány pattant ki az Egyesült Államokban, ahol egyre több nő végeztet magán vaginafiatalítást! A szakemberek szerint ugyanis a kezelés veszélyes következményekkel is járhat!

Egy évig nem szexelt, ez történt

Most őszintén, el tudod képzelni, hogy egy teljes éven át megvond magadtól az Ó-élményt? Képzeld, egy lány bevállalta a szexmentes napokat, és egészen meglepő dolgot tapasztalt!

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?