2008.01.23.@ 13.01

A jófej

Szerintünk Harsányi Leventét mindenki ismeri. Ha eddig nem kedveltük volna a rádiós szerepléseit, most biztosan szívünkbe zártuk a Csináljuk a fesztivált! című műsor kapcsán.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Harsányi Levente

Született: 1970. március 21., Budapest
Csillagjegy: Kos
Tanulmányok: SZTE-BMI kommunikáció-szak
Hobbi: utazás, horgászás
Honnan ismerheted?: Aszfaltbetyár, Dalnokok Ligája, Rádió-1, Csináljuk a fesztivált
Állatok: egy vizsla és egy husky kutyus

A múlt és a zene

Hét évvel ezelőtt kiadott egy lemezt, – ennek előzménye hosszú évekig tartó zenei képzés volt – de úgy érezte, képzavart okozott az emberekben, hiszen „főfoglalkozásban“ rádiós- és televíziós műsorvezetőként dolgozott. Időközben rájött, hogy a kettő együtt nem igazán megy, ráadásul az egyetem elvégzésekor véglegesen a műsorvezetés mellett tette le a voksát. Mindezek mellett azért az életében folyamatosan jelen van a zene, a rádiózás és a televíziózás révén.

Fesztivál Kordával

Örömmel fogadta a felkérést, mert Korda Györgyöt mindig nagyon szerette, most pedig egyenesen imádja, ráadásul a régi dalok sem állnak tőle távol. A műsorban szereplő számok nagy részét egyébként ő is most hallotta először, de úgy érzi, nagyon jól sikerült a hangszerelés és az előadók is remekeltek. És ehhez jött még a Korda, aki egy különleges fűszerkeverék és csak szuperlatívuszokban tud beszélni róla. Nem lehetett neki olyan helyszínt, évszámot vagy előadót mondani, amihez ne tudott volna rögtön egy történetet kapcsolni.

Televízió vagy rádió?

Ha választani lehet, akkor ötvenegy százalékban a rádió, mert oda bemehet hülye hajjal, szőrösen, rövidnadrágban, míg a televízióban nem engedheti el magát. De igazán szerencsés konstellációnak azt tartja, ha van együtt vagy felváltva mind a kettő, bár a televíziózást hosszú távon megterhelőnek érzi. A rádióhallgatónak viszont nagy segítség, ha látta már őt a televízióban hiszen, amikor meghallja a hangját, azonnal társíthat hozzá egy arcot is.

Felelősség

JÓFEJ, vagyis Józan Felelősségű Járművezető. Társadalmi jelleggel kampányol egy kis csapattal, és az „Igyál és ne vezess!“ fogalmat demonstrálja különböző módszerekkel a fiataloknak. Adott esetben együtt is bulizik velük, majd prezentálja, hogy nem ő, hanem egy olyan ismerőse ül a volán mögé, aki nem fogyasztott alkoholt.

Jövőkép

Jelenleg egy építkezés kellős közepén tart, mert belülről most érzett késztetést arra, hogy elgondolkodjon a családalapításon. Három év múlva szeretné elnyerni a legjobb rádiós titulust, tíz év múlva pedig egy nagyon jóképű és komoly felsőtesttel rendelkező kisfiú édesapja lenni, és egy visszafogott George Clooney stílusban ülni a háza teraszán és várni, hogy kiszól a felesége a konyhából, amikor elkészült a sztrapacska.

„Egyáltalán nem tartom magam sztárnak. Ha valaki, aki mondjuk nem Jack Nicholson, ezt Magyarországon elhiszi magáról, akkor ott már nagy baj van.„ 

Fotó: Lukács Dávid
szöveg: Novák Krisztina

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

Kiderült: ennyi idő alatt teheted túl magad egy szakításon

Kiderült: ennyi idő alatt teheted túl magad egy szakításon

Egy párkapcsolat lezárása sosem könnyű, időt kell hagynod, hogy begyógyuljanak a sebek...

„Ezért döntöttem úgy, hogy megcsalom a férjem”

Egy nő nyílt levélben vallotta be, hogy félrelépett: méghozzá azért, hogy jobb legyen a szexuális élete…

Férje helyett 2000 követőjével osztotta meg szexvideóját

Simán bekerülhet minden idők legkínosabb szexbakijai közé!

Tönkreteszi a kapcsolatodat, ha azonnal lefekszel a pasiddal?

Vagy épp az ellenkezőjét éred el vele, és még jobban fog szeretni?

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?