2008.01.23.@ 13.01

A jófej

Szerintünk Harsányi Leventét mindenki ismeri. Ha eddig nem kedveltük volna a rádiós szerepléseit, most biztosan szívünkbe zártuk a Csináljuk a fesztivált! című műsor kapcsán.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Harsányi Levente

Született: 1970. március 21., Budapest
Csillagjegy: Kos
Tanulmányok: SZTE-BMI kommunikáció-szak
Hobbi: utazás, horgászás
Honnan ismerheted?: Aszfaltbetyár, Dalnokok Ligája, Rádió-1, Csináljuk a fesztivált
Állatok: egy vizsla és egy husky kutyus

A múlt és a zene

Hét évvel ezelőtt kiadott egy lemezt, – ennek előzménye hosszú évekig tartó zenei képzés volt – de úgy érezte, képzavart okozott az emberekben, hiszen „főfoglalkozásban“ rádiós- és televíziós műsorvezetőként dolgozott. Időközben rájött, hogy a kettő együtt nem igazán megy, ráadásul az egyetem elvégzésekor véglegesen a műsorvezetés mellett tette le a voksát. Mindezek mellett azért az életében folyamatosan jelen van a zene, a rádiózás és a televíziózás révén.

Fesztivál Kordával

Örömmel fogadta a felkérést, mert Korda Györgyöt mindig nagyon szerette, most pedig egyenesen imádja, ráadásul a régi dalok sem állnak tőle távol. A műsorban szereplő számok nagy részét egyébként ő is most hallotta először, de úgy érzi, nagyon jól sikerült a hangszerelés és az előadók is remekeltek. És ehhez jött még a Korda, aki egy különleges fűszerkeverék és csak szuperlatívuszokban tud beszélni róla. Nem lehetett neki olyan helyszínt, évszámot vagy előadót mondani, amihez ne tudott volna rögtön egy történetet kapcsolni.

Televízió vagy rádió?

Ha választani lehet, akkor ötvenegy százalékban a rádió, mert oda bemehet hülye hajjal, szőrösen, rövidnadrágban, míg a televízióban nem engedheti el magát. De igazán szerencsés konstellációnak azt tartja, ha van együtt vagy felváltva mind a kettő, bár a televíziózást hosszú távon megterhelőnek érzi. A rádióhallgatónak viszont nagy segítség, ha látta már őt a televízióban hiszen, amikor meghallja a hangját, azonnal társíthat hozzá egy arcot is.

Felelősség

JÓFEJ, vagyis Józan Felelősségű Járművezető. Társadalmi jelleggel kampányol egy kis csapattal, és az „Igyál és ne vezess!“ fogalmat demonstrálja különböző módszerekkel a fiataloknak. Adott esetben együtt is bulizik velük, majd prezentálja, hogy nem ő, hanem egy olyan ismerőse ül a volán mögé, aki nem fogyasztott alkoholt.

Jövőkép

Jelenleg egy építkezés kellős közepén tart, mert belülről most érzett késztetést arra, hogy elgondolkodjon a családalapításon. Három év múlva szeretné elnyerni a legjobb rádiós titulust, tíz év múlva pedig egy nagyon jóképű és komoly felsőtesttel rendelkező kisfiú édesapja lenni, és egy visszafogott George Clooney stílusban ülni a háza teraszán és várni, hogy kiszól a felesége a konyhából, amikor elkészült a sztrapacska.

„Egyáltalán nem tartom magam sztárnak. Ha valaki, aki mondjuk nem Jack Nicholson, ezt Magyarországon elhiszi magáról, akkor ott már nagy baj van.„ 

Fotó: Lukács Dávid
szöveg: Novák Krisztina

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

20 jel, hogy a jövőbeli férjeddel randizol

20 jel, hogy a jövőbeli férjeddel randizol

Lehet, hogy még nem kérte meg a kezed, de ha ezek a jelek stimmelnek, már keresheted is a tökéletes menyasszonyi ruhát!

5 dolog, amit a férfiak szeretnének, ha a nők tudnának

Tuti, hogy a te pasid is sokat agyal azon, hogyan mondja el ezeket úgy neked, hogy ne bántódj meg, mert mindenképpen tudnod kéne róluk!

18 jel, hogy a pasi teljesen beléd zúgott 

Nem elég arra figyelned, amit mond, hanem arra is, ahogyan mondja!

Levél az exemnek, aki sosem juttatott a csúcsra

Előfordult már, hogy csak évekkel később tudtál beszélni a sérelmeidről? Egyik olvasónknak egy levélben sikerült végleg lezárnia a múltat.

Ezeket a dolgokat nem bírják a pasik az ágyban

A srácok mindent szexinek találnak a hálószobában – vagyis majdnem mindent. Ők maguk súgták meg nekünk, mik azok a húzások, amiket inkább hanyagolj hancúr közben.

4 férfi megbánó vallomása a szexuális zaklatásról

Ezek a pasik ma már tudják, nagyon gáz, amit tettek, ezért nyílt levélben kértek bocsánatot áldozataiktól.

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?