2008.01.23.@ 13.01

A maximalista

Schuster Richárdot a TV2 Tények Reggel című hírműsorának műsorvezetőjeként és a Tények riportereként ismerheted. Lássuk, milyen is ő valójában!

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Név: Schuster Richárd
Született: 1981. október 31.
Csillagjegye: Skorpió
Tanulmányok: Színház és Filmművészeti Egyetem – televíziós műsorvezető, rendező
Hobbi: dokumentumfilm-készítés

Miért a média? 

A középiskola idején egy évet Angliában, egy oxfordi iskolában töltött és az ottani műsorok döbbentették rá, mindig is vágyott arra, hogy különböző történeteket mesélhessen az embereknek. Éppen az érettségi évében indult ez a szak- amit egyébként csak négyévente hirdetnek meg- és próba-szerencse alapon beírta, de a sokszoros túljelentkezés miatt inkább a Közgáz felvételire készült. Alig hitte el, amikor megtudta, hogy elsőre felvették.

Miért pont a TV2? 

Vitray Tamás és Horváth Ádám voltak az osztályfőnökei és Bárdos András, Máté Krisztina, illetve Kolosi Péter a legmeghatározóbb televíziós tanárai. Az ismert tévésekhez gyakorlatra is lehetett jelentkezni, és Bárdos András már az egyetem második évében maga mellé hívta dolgozni a TV 2-höz.

Hogyan haladt előre a pályán? 

Kezdetben másokat kísért riportokra, majd önálló munkát is kapott. Egy idő után azon kapta magát, hogy egyre komolyabb és fontosabb témákat bíznak rá. Később képernyőre került, ami komoly feladat volt, mert a legfiatalabb híradósként is hiteles akart maradni. A Magyar Televízió ostromának idején pedig riporterként is bedobták a mélyvízbe. Ráadásul abban az időben volt egy technikai váltás, így a saját anyagait most már teljesen egyedül kell vágnia.

A magánéletben is komoly? 

Sok egyetemista barátja van, hiszen a második diplomáját a Corvinus Egyetemen, nemzetközi tanulmányok szakon, levelező tagozaton végzi. A szabadidejében pedig ő sem a büntetőjogi törvénykönyvet tanulmányozza, hanem ugyanúgy él, mint bármely más fiatal.

Mire készül a jövőben? 

Készít egy dokumentumfilmet „Három hiányzó oldal“ címmel, amivel ott akar lenni a Filmszemlén. Szeretné elvégezni a Corvinus egyetemet és megállni a helyét a TV2-ben, ami nagy kihívás, mert ez egy olyan szakma, ahol kétévente szinte mindent újra meg kell tanulni. Továbbá szeretné megtalálni az egészséges egyensúlyt a munka és a magánélet között.

Szöveg: Novák Krisztina
Fotó: Gács Tamás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

Ezt a dolgot, mindig tedd meg szex előtt

Ezt a dolgot, mindig tedd meg szex előtt

Meghökkentő tanulmánnyal rukkoltak elő a drezdai egyetem kutatói, kiderült, hogyan tudod bebiztosítani az orgazmusodat, mielőtt hancúrozásra kerül a sor!

Így maradj független, ha kapcsolatban vagy

Kezd komolyodni a nyári flörtöd, pedig megfogadtad, hogy most egy ideig magadra koncentrálsz? Ne zavard el a szőke herceget, így is lehetsz főszereplő a történetedben.

Csillagjegyek, amik utálnak szinglik lenni

Amikor épp nincs pasi az életedben úgy érzed, nem is érdemes tovább élni? Talán ezúttal is a csillagjegyed kavar bele az érzéseidbe!

Egyre biztosabb, hogy ő Jennifer Lawrence új pasija

A színésznő egyre többször mutatkozik együtt egy műkereskedővel, akivel láthatólag a legutóbbi randijuk is nagyon jól sikerült!

5 szerelmeslevél, amitől könnybe lábad a szemed

Ha eddig azt gondoltad, hogy a romantikus, rózsaszín felhőkben úszó, nagybetűs szerelem nem létezik, ezek a cuki sorok majd bizonyítják az ellenkezőjét! Öt csaj most megmutatja, milyen szívhez szólólevelet kapott a pasijától.

6 jel, hogy megtaláltad a nagy Ő-t

Folyton pillangók bizseregnek a pocidban és a mennyekben érzed magadat vele? Akkor bizony esélyes, hogy „Az igazi” csöppent bele az életedbe!

5 jel, hogy egy ideig szinglinek kellene lenned

Mielőtt belevágnál valami komolyabba a nyári flörtöddel, gondold át ezeket a pontokat, mert lehet inkább egy kis Szex és New Yorkos szinglicsaj életre van szükséged.

Létezik egészséges megcsalás?

Nagyon nehéz elképzelni, hogy van olyan kapcsolat, aminek jót tesz egy félrelépés. Ennek ellenére ilyen is előfordul… Most mindent megtudhatsz a hűtlenség pszichológiájáról!

Ezért kívánod a szexet a menstruáció alatt

Észrevetted már, hogy azokon a nyűgös napokon elég, hogy elinduljon egy szexi szám a lejátszási listádon és te azonnal ráugranál a pasidra? Előzetesen annyit elárulunk, hogy megint a biológia tehet róla.

4 jel, hogy nem az igazival randizgatsz

Ha csekkolod ezt a listát, tudni fogod, a megfelelő sráccal találkozgatsz-e vagy érdemes még most az elején kiszállnod a dologból!

„Elmondtam a legjobb barátomnak, hogy megcsalták, ez történt”

Nem egyszerű közölni a rossz hírt, de kitalálni sem egyszerű, hogy egyáltalán a te felelősséged-e elmondani valakinek, ha megcsalják.

Súlyos következményekkel járhat a vaginafiatalítás

Elképesztő botrány pattant ki az Egyesült Államokban, ahol egyre több nő végeztet magán vaginafiatalítást! A szakemberek szerint ugyanis a kezelés veszélyes következményekkel is járhat!

Egy évig nem szexelt, ez történt

Most őszintén, el tudod képzelni, hogy egy teljes éven át megvond magadtól az Ó-élményt? Képzeld, egy lány bevállalta a szexmentes napokat, és egészen meglepő dolgot tapasztalt!

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?